Katrai Rozītei savs raidījums! Dāmas izsakās par situāciju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Gan Maijai Rozītei, gan Annai Rozītei katrai ir savs raidījums vietnē "Youtube", kas pamatīgi samulsinājis skatītājus. Bet ko pašas dāmas domā par radušos situāciju?

Žurnālam "Privātā Dzīve" Anna Rozīte par Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumu "Personība" izsakās šādi: "Lai arī darbojamies vienā platformā, neuzskatu, ka esam konkurentes, jo raidījumu idejas ir atšķirīgas. Mani viesi ne vienmēr ir sabiedrībā plaši pazīstami, jo akcents ir uz izaugsmi, veselību, attīstību, ko šie cilvēki ar savām zināšanām, pieredzi un stāstiem var dot skatītājiem."

Savukārt Maija par Annas raidījumu "Tuvāk sev ar Annu Rozīti" pauž: "Latvijā ir daudz dažādu podkāstu, interviju video un līdzīga materiāla, un katram ir sava auditorija. Formāts pēc būtības nav nekas unikāls, jo tas šobrīd bauda popularitāti visā pasaulē. Tomēr tāda raidījuma, kāds ir "Personība", Latvijas "Youtube" iepriekš nebija bijis, un tam līdzinieku joprojām nav."

Maija uz savu raidījumu līdz šim pulcējusi tādas sabiedrībā zināmas personas kā Lauri Aleksejevu, Ralfu Eilandu, Aneti Jēkabsoni-Žogotu, Andreju Ēķi.

Savukārt pie Annas viesojušies Markus Riva, Kristīne Virsnīte un Kristīne Brice.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu