Gundega Skudriņa pēdējā brīdī paspējusi atgriezties Latvijā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Gundega Skudriņa
Gundega Skudriņa Foto: Ieva Lūka/LETA

Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, kura vēl nesen baudīja mierpilnu atpūtu Indonēzijā, pēc paziņojuma par Latvijas ārējās robežas slēgšanu nu ir veiksmīgi atgriezusies dzimtenē. 

Skudriņa vietnē "Instagram" dalījusies pārdomās par piedzīvoto. 

"Kontrastiņi. Ar dažu stundu, milzu stresa un adrenalīna pieplūduma starpību. Ha! Nemaz nezināju, ka kādreiz var pienākt tāda diena, kad brauc mājās un Latvija var būt slēgta. Izrādās var, tad nu kājas pār pleciem un jau ceturto reizi tiek mainītas, pārpirktas utt. biļetes un aulekšiem uz mīļajām mājām," savu atgriešanās stāstu iesāk Skudriņa.

Viņa turpina: "Lai arī priecīga par šo faktu nebiju, stresa bija pārpārēm, un varēju arī nepagūt, tomēr man šķiet, tas ir gudrākais lēmums, lai kaut kā šo visu trakumu regulētu. Vakar likās, ka robežas aizslēgs uzreiz un tad palikšu pusceļā. Tāpēc, es kā jau es, sadomāju plānu B, ja jādzīvo Stambulā, plānu C, kā atbraukt pa citiem ceļiem un plānu D, ja jāpaliek Indonēzijā. Pats galvenais ir nezaudēt optimismu un rīcībspēju."

"Tas ko zinu priekšdienām, lai draugi un paziņas daudzviet pasaulē, lai nav tikai viena plastmasas karte līdz, ko bankomāts var norīt, un lai mēle mutē," secina Skudriņa

Nobeigumā Skudriņa raksta: "Tad nu laimīgi esmu nokļuvusi mājās, lai atdotu pati sevi lielajai karantīnai. Lūk, šitas arī būs, man un manai enerģiskai dabai lielais pārbaudījums. Absolūti kas jauns un nepieredzēts. Un tiiiiik daudz brīva laika man nav bijis vēl nekad. Sākam jaunu dzīvi. Lai visiem veselība, un visi, kuri vēl steidz mājup, lai pagūst, kamēr atslēga nav priekšā. Veiksmi!!!"

Atgādinām, ka jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatības mazināšanai no 17. marta uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14. aprīlim tiek apturēti visi starptautiskie avio, dzelzceļa, jūras un autobusu pasažieru pārvadājumi, kā arī tiks slēgta valsts ārējā robeža.

Ierobežojumi netiks attiecināti uz kravu pārvadājumiem.

Līdz 17. marta rītam Latvijā konstatēti 49 saslimšanas gadījumi ar Covid-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontrastiņi. Ar dažu stundu, milzu stresa un adrenalīna pieplūduma starpību. Ha! Nemaz nezināju, ka kādreiz var pienākt tāda diena, kad brauc mājās un Latvija var būt slēgta. Izrādās var, tad nu kājas pār pleciem un jau 4 reizi tiek mainītas, pārpirktas utt. biļetes un aulekšiem uz mīļajām mājām. Lai arī priecīga par šo faktu nebiju, stresa bija pārpārēm, un varēju arī nepagūt, tomēr man šķiet, tas ir gudrākais lēmums, lai kaut kā šo visu trakumu regulētu. Vakar likās, ka robežas aizslēgs uzreiz un tad palikšu pusceļā. Tāpēc, es kā jau es, sadomāju plānu B, ja jādzīvo Stambulā, plānu C kā atbraukt pa citiem ceļiem un plānu D, ja jāpaliek Indonēzijā?. Pats galvenais ir nezaudēt optimismu un rīcībspēju. Tas ko zinu priekšdienām, lai draugi un paziņas daudzviet pasaulē, lai nav tikai viena plastmasas karte lîdz, ko bankomāts var norīt, un lai mēle mutē. Pateicoties neziņai un stresiņam, sastapu jaunus cilvēkus, uzzināju daudz jauna, un visādi citādi guvu jaunu pieredzi. Cilvēki ļoti atbalstoši un pretimnākoši. Kas notiek lidostās? Pēc maniem vērojumiem, cilvēki diezgan atbildīgi un mierīgi. Ļoti daudzi nēsā maskas, nečupojas pūļos. Trijās no lidostām, kurās pabiju, mēra temperatūras ( Rīgas lidostā gan nemērīja), wc tiek tīrītas daudz un bieži, daudzviet izvietoti dezinfekcijas līdzekļi. Milzu stresu nemana, piesardzību gan. Tad nu laimīgi esmu nokļuvusi mājās, lai atdotu pati sevi lielajai karantīnai. Lūk, šitas arī būs, man un manai enerģiskai dabai, lielais pārbaudījums??. Absolūti kas jauns un nepieredzēts. Un tiiiiik daudz brīva laika man nav bijis vēl nekad. Sākam jaunu dzīvi. Lai visiem veselība, un visi, kuri vēl steidz mājup, lai pagūst, kamēr atslēga nav priekšā??. Veiksmi!!!

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citādi rīti. #lombok#skudrasmetropolecela#ritastundaizeltsmute#vitaminubrokastis

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu