Džareds Leto pēc tuksnesī pavadītām 12 dienām par koronavīrusa pandēmiju uzzinājis vien tagad

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džareds Leto
Džareds Leto Foto: AFP/SCANPIX

Koronavīrusa temats ir aktuāls visā pasaulē, taču 48 gadus vecais mūziķis un aktieris Džareds Leto par pasaulē notiekošo uzzinājis vien 17. martā. 

Grupas "30 Seconds to Mars" solists savos sociālajos tīklos pavēstīja, ka tikko atgriezies no 12 dienu meditācijas tuksnesī. 

"Oho. Mēs bijām pilnīgi izolēti no ārpasaules: bez telefoniem un citiem saziņas līdzekļiem. Mums nebija ne mazākās nojausmas, kas visur notiek. Vakar es atgriezos pavisam citā pasaulē - tādā, kas ir mainījusies uz visiem laikiem. Prātam neaptverami, maigi izsakoties. Es saņemu ziņas no radiem un draugiem visā pasaulē un cenšos saprast, kas noticis pa šo laiku. Ceru, ka jūtaties labi. Sūtu visiem pozitīvu enerģiju,"  raksta Leto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Atbilstoši situācijai trešdien, 18. marta, plkst.11 koronavīrusa gadījumu skaits pasaulē pieaudzis līdz 194 000, savukārt cilvēku skaits, kas miruši no koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19, šobrīd sasniedzis 7873, liecina ziņu aģentūras AFP no oficiāliem avotiem apkopotie dati. Inficēšanās gadījumi konstatēti 150 pasaules valstīs un teritorijās. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu