Sipeniece nāk klajā ar jaunu video par savu pašsajūtu pēc atgriešanās no Austrijas (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Humoriste Baiba Sipeniece-Gavare savus sekotājus sociālajos tīklos turpina informēt par savu veselību ar video starpniecību.

Atgādinām, ka Sipeniece devās uz Austrijas slēpošanas kūrortu Bādgašteinā 9. martā, kad Austrija vēl nebija to valstu sarakstā, uz kurām nav ieteicams braukt. Nu viņa ir atgriezusies Latvijā un apzinīgi ievēro karantīnas pasākumus 14 dienas.

Trešajā karantīnas dienā Sipeniece sociālajos tīklos publiskoja video, kurā pastāstīja, kā viņai klājas un kā viņa jūtas. 

"Trešā diena! Vakar un aizvakar man un Hermīnei Gatis mācīja zoli! Pagaidām bezcers, "duraki" daudz interesantāki! Viena lieta man tur gan patīk - dūži ir svarīgi, bet ar parastajiem var punktus pelnīt (lika aizdomāties). Labi, nemetam vēl plinti krūmos," pie publiskotā video raksta Sipeniece.

Viņa turpina: "Mīļie, labie vīra vecāki tur rūpi par mūsu ledusskapi tā, ja tā turpināsies, vajadzēs vēl vienu pirkt. Draugi atved puķes dārzam, nu, pelargonijas - tās tak tagad īstais laiks likt podos. Sazinos regulāri ar amerikāņu pašizolēto draudzeni un viņas kuplo saimi Ņujorkā, tiem nebijis gadījums - tualetes papīrs beidzies, nav un viss (panika arī tur). Sākuši ar aizdomām uz avīzēm skatīties, nu, ta jaunums! Zvanīja mīļais brālis (tas, kurš bērnībā mani regulāri iekaustīja, bet neļāva citiem to darīt) un riktīgi ieteica atpūsties, tad Patmalniece sasmīdināja, radiokolēģīts Romis sapurināja un tā nejauši izmeta, ka kaut kas viņam pietrūkst, tad mamma, māsa..."

"Draugi bez gala piedāvā pāri žogam pārlikt visu, ko sirds iekāro (varbūt sākt gribēt melnos ikrus?), tagad ķeros klāt manu mīļo radio kolēģu dāvinātajam plašu atskaņotājam (instrukciju no "YouTube" atsūtīja arī pašizolētais kolēģis)," atklāj humoriste.

"Pāri visam sūtu konkrētiem rīcības cilvēkiem spēku, kā arī visiem visiem veselību un labu prātu!" - nobeigumā novēl Sipeniece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Jau ziņots, ka līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

19. marta rītā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 apstiprināta vēl 15 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 86.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu