Slavenais pašmāju hokejists Oskars Bārtulis dalās ar māņticībām, kuras ievēro (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Bārtulis TVNET studijā.
Oskars Bārtulis TVNET studijā. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Oskars Bārtulis raidījumā "Personība" tā vadītājai Maijai Rozītei Krištopanei pastāstīja par saviem rituāliem pirms spēles.

Izrādās, ka tie ir visai interesanti. Spēles dienā ir jāsāk ar labām brokastīm, kas viņa gadījumā ir putra vai omlete. Pēc iesildīšanās treniņa jāpieēdas, piemēram, makaronus vai lasi, vistu ar salātiem, kam seko diendusa divu vai trīs stundu garumā. Pirms lielās spēles viņš slidas sasien vispirms kreisajai kājai. 

Viņš atklāja arī to, ka pēc uzvarētas spēles nemaina zeķes un tās nemazgā. Maija viņu pierunāja atklāt vēl vienu neparastu rituālu, kas notiek pirms lielās spēles. "Ja tu aizej pačurāt, nu, ja vajag, tu nedrīksti nolaist ūdeni, jo tad tu nolaidīsi visu labo spēli."

Kā jau ziņots, sporta podkāsta "Čempionu brokastis" 15. epizodē viesojās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Oskars Bārtulis, kurš atskatījās uz līdz šim paveikto klubu karjerā, skaidroja mēģinājuma iegūt Krievijas hokeja pilsonību detaļas, kā arī atcerējās pirmo tikšanos ar savu elku Kārli Skrastiņu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu