"Bez tabu" vadītājs Juris Šteinbergs pēdējā brīdī paspējis atgriezties no Tenerifes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Šteinbergs
Juris Šteinbergs Foto: Ieva Lūka/LETA

TV raidījuma "Bez tabu" vadītājam, bioloģijas zinātņu doktoram Jurim Šteinbergam izdevies atgriezties Latvijā tajā pašā dienā, kad tika slēgta lidosta "Rīga".

Kā izdevumam "Vakara Ziņas" skaidro Šteinbergs, viņa atgriešanās bija plānota, jo ceļojums tika iegādāts un izplānots jau sen.

"Pēdējā brīdī paspējām, pirms lidosta slēgta. Absolūti nezinot, ka būs šāda ārkārtas situācija, mums ir gadījusies veiksmīga sakritība, jo aviobiļetes tika iegādātas tieši tā, ka mēs ierodamies stundu pirms lidostas slēgšanas. Viss izdevās!" izdevumam pastāstīja Šteinbergs.

Viņš piebilda, ka viņa ģimene apzinīgi ievēro karantīnu. "14 dienu mēs visa ģimene paliekam mājās un degunu ārā nebāžam."

Arī TVNET novēroja, ka "Bez tabu" šajās dienās aizrit bez Šteinberga.

Atgādinām, ka līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

No 17. marta atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu.

Tāpat no 17. marta aizliegta personu un transportlīdzekļu pārvietošanās caur lidostu, ostu, dzelzceļa un autoceļu Eiropas Savienības ārējās robežas robežšķērsošanas vietām, kā arī robežšķērsošanas vietās, kas paredzētas vietējai pierobežas satiksmei, izņemot kravu pārvadājumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu