"Amoralles" radītāja Inese Ozola aicina sievietes pucēties arī mājās (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Inese Ozola
Inese Ozola Foto: publicitātes

Sievišķīgā zīmola "Amoralle" radītāja Inese Ozola šajā ārkārtējā situācijā turpina strādāt, tiesa, no mājām, un nāk klajā ar paziņojumu Latvijas sievietēm. 

""Amoralle" komandas, klientu, partneru un visas sabiedrības drošība un labklājība ir manā prioritāšu augšgalā. Modes nama komanda šobrīd strādā no mājām, kā arī es pati šīs dienas pavadu pašizolācijā, jo nesen esmu atgriezusies no Parīzes. Ražotne un veikals vēl joprojām darbojas, ievērojot proaktīvus drošības pasākumus," atklāj modes nama vadītāja.

Viņa turpina: "Aktīvi sekojam līdzi situācijas attīstībai valstī un valdības rīkojumiem. Veikalā aicinām izbaudīt vēl nebijušu iepirkšanās pieredzi, ļoti īpašu apkalpošanu un nedalītu uzmanību. Domājam par klientu labsajūtu un drošību, vienlaicīgi veikalā uzņemam ne vairāk par diviem, trim cilvēkiem. Iepērkoties aicinām ievērot divu metru distanci. 

Gan ražotnē, gan veikalā tiek pievērsta pastiprināta uzmanība drošības, higiēnas un dezinfekcijas pasākumu ievērošanai. 

Lai arī ideja par “sociālo distancēšanos” būtībā ir pretēja "Amoralles" misijai, mēs joprojām atrodam jaunus veidus, kā mīlēt, būt vienotiem un iedvesmot sievietes visā pasaulē!" - rezumē Ozola.

Tāpat Ozola aicina sievietes pucēties arī mājas apstākļos: "Es joprojām atceros savu vecmāmiņu. Viņai bija septiņi bērni un reti gadījās iespēja iziet ārpus mājām, tādēļ viņa mēdza uzposties mājās, lai liktu mirdzēt sev un visai ģimenei. Joprojām atceros viņu glīti izveidotā frizūrā un baltā blūzē ar izšūtām detaļām uz apkakles. Pat parastas pusdienas viņa padarīja patiesi īpašas. Vecmamma mums mācīja, kā svinēt katru dienu, un bija piemērs tam, kā mājās ir iespējams būt sievišķīgai un skaistai. Sev un savai ģimenei. Viņa man vienmēr teica: “Esi skaista mājās!” Un es patiešām ticu, ka viņai bija taisnība. Palieciet drošībā un esiet skaistas mājās."

Jau ziņots, ka līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu