"Laime pilnīga" klipā iejūtas speciālo dienestu darbinieku lomās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laime pilnīga"
"Laime pilnīga" Foto: kadrs no video

Savas jaunākās dziesmas “Esmu, tu esi es” videoklipā grupas "Laime pilnīga" dalībnieki un viesmākslinieks Ralfs Eilands iejūtas speciālo dienestu darbinieku lomās. Noskaties!

Mūzikas video tika uzfilmēts divās vētrainās februāra dienās Rīgā piedaloties vairāk kā 30 cilvēku lielai komandai. Režisors Pjotrs Karpuhins un galvenais operators ir Ņikita Karpovs.

Noskaties video!

"Video ir par mūsdienu sabiedrību, par mums visiem un mūsu neparasto mijiedarbību un attiecībām vienam ar otru," par video stāsta grupas vokālists Ervīns Ramiņš. "Dziesmas video iejutāmies dažādos tēlos, kas iemesti absurdā situācijā un cenšas rīkoties pēc labākās sirdsapziņas, kā liekas pareizi, uzņemties atbildību, bet nekas neizdodas, atrisinājums ir gana vienkāršs. Dziesma "Esmu, tu esi es" ir par vienaldzības pārvarēšanu, un mūsuprāt viss veiksmīgi atrisinās. Lielu lielu paldies jāsaka idejas autoram Ņikitam un visai video tapšanā iesaistītajai komandai."

Jau iepriekš tika ziņots, ka grupas “Laime pilnīga” plānotais 17. aprīļa solokoncerts “Atoms” koncertvietā Palladium tiek pārcelts uz šī gada rudeni - 6. novembri.

Visas biļetes, kas iegādātas uz 17. aprīļa koncertu, ir derīgas arī uz koncertu 6. novembrī. Biļetes uz koncertu iegādājamas www.aula.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu