Kristīne Virsnīte par krīzi: "Es priecājos par katru, kurš pāriet uz interneta biznesu" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Virsnīte
Kristīne Virsnīte Foto: AFP/LETA

TV personība Kristīne Virsnīte atminējusies 2008. gada krīzi un vērsusies pie sekotājiem ar savām pārdomām par apstākļiem, kādos šobrīd dzīvojam. 

"Toreiz 2008. gada krīzē mums atņēma visu, ar visu es to arī domāju - visu! Es nesaprotu, kā mēs savilkām galus, lai samaksātu rēķinus un paēstu, tam visam klāt mums toreiz piedzima bērns. Pirmais bērns. Toreiz mūs notrieca no kājām, kā vīrs saka - izsmērēja gar sienu pārnestā nozīmē, jo par laimi nekas reāli neapdraudēja fizisko veselību, emocionālo gan," ierakstu vietnē "Instagram" iesāk Virsnīte.

Viņa turpina: "Toreiz mēs tikām no tā visa laukā, lēni, taču kaut kā tikām un tas dod cerību. Iespējams, šis būs nepopulāri - taču es priecājos par katru, kurš pāriet uz interneta biznesu, es priecājos, jo cilvēki pārorientējas, pielāgojas, meklē risinājumus. Kāds saka - par daudz jogas nodarbību internetā, par daudz interneta veikalu, es saku - dariet,

jo ieplest rokas un pazaudēt visu būs iespēja jebkurā brīdī."

"Esmu sev apsolījusi, ka pielāgošos un neļaušu sev iestāstīt, ka darīt nevajag. Ja tevi kritizē par to, ka tu dari, tu, lūdzu, dari tik un tā! Es saprotu, ka mēs kopā, taču patiesībā ar savām sajūtām būs jātiek galā pašam," nobeigumā raksta viņa.

Uz augšu