Samantas Tīnas draugs licis atbrīvoties no kāda pielūdzēja dāvinātiem ziediem (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Ziediem vienmēr ir jābūt mājās,” savā kaislībā atzīstas dziedātāja Samanta Tīna, kura kanāla STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem izrādīs iespaidīgo puķu dārzu.

Ziedus dziedātāja parasti saņem no pielūdzējiem un viņas talanta cienītājiem. Bet ko par šādiem uzmanības apliecinājumiem saka Samantas dzīvesbiedrs izmeklētājs Nauris Liepiņš? Izrādās, viņš nebūt nav greizsirdīgs, jo, kad abi iepazinušies, viņa jau bijusi slavas virsotnē un Naurim nācies ar to samierināties.

Tomēr ir reizes, kad viņš izrādot savu nepatiku. Īpaši Samanta atceras kādu notikumu, kad uz ielas saņēmusi milzīgu rožu klēpi no kāda nepazīstama vīrieša, par ko dzīvesbiedrs nav bijis sajūsmā un licis no tām iespējami ātri atbrīvoties.

Ne bez rūgtuma, taču Samanta sava vīrieša vēlmi toreiz respektējusi un rozes atdāvinājusi kādam kungam, kurš gar viņas māju bija devies skriet krosu. “Es viņu apturēju un prasu - jums ir draudzene vai sieva? Uzdāviniet viņai ziedus, man neļauj mājās tos turēt,” neparasto notikumu atceras Samanta.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu