Hjū Lorijs pie skatītājiem atgriežas kā kosmosa luksusa kruīza kuģa kapteinis (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Hjū Lorijs komēdijseriālā "Avenue 5"
Hjū Lorijs komēdijseriālā "Avenue 5" Foto: HBO/publicitātes

Pie skatītājiem nonācis jauns zinātniskās fantastikas komēdijseriāls "Avenue 5", kurā galveno lomu atveido Latvijā labi zināmais aktieris Hjū Lorijs (Hugh Laurie), kas skatītājiem pazīstams ar savu sarkastisko humoru no medicīnas drāmas seriāla "Doktors Hauss". 

Jaunais komēdijseriāls, kas šobrīd skatāms LMT mājas viedtelevīzijā, ir stāsts par 40 gadus tālu nākotni, kad ceļojumi kosmosā pa Saules sistēmu vairs nav tikai zinātniskā fantastika, bet plaukstošs multimiljardu dolāru bizness.

Seriālā Hjū Lorijs atveido Raianu Klarku – pašpārliecinātu un jauku kosmosa luksusa kruīza kuģa "Avenue 5" kapteini. Kosmosa kuģis ir aprīkots ar visu, kas nepieciešams izsmalcinātam galaktikas ceļojumam, - gardēžu restorāni, SPA zonas, izplatījuma skatu klājs, jogas nodarbības u.c. ekstras. Seriālam sākoties, "Avenue 5" dodas astoņu nedēļu ceļojumā apkārt Saturnam un viss ir labākajā kārtībā, bet pēkšņi, kad kuģis sastopas ar tehniskām grūtībām, Raiena un viņa apkalpes pienākums ir nomierināt neapmierinātos pasažierus un atrast veidu, kā tikt galā ar negaidītiem notikumiem uz kuģa, – lai arī ne viņš, ne apkalpe nav gatavi šāda uzdevuma veikšanai.

Hjū Lorijs pie skatītājiem atgriežas kā kosmosa luksusa kruīza kuģa kapteinis
Hjū Lorijs pie skatītājiem atgriežas kā kosmosa luksusa kruīza kuģa kapteinis Foto: HBO/publicitātes

Seriāla gaitā Hjū Lorija atveidotais kapteinis sastopas ar kutelīgām situācijām, vadot savu komandu un navigējot kosmosa kuģi atpakaļ uz zemi, vienlaikus cenšoties nodrošināt, lai ne pārāk daudzi pasažieri nomirst ceļā uz mājām.

Seriāla reklāmas rullītis.

 

Seriāla režisors ir Armando Ianuči (Armando Iannucci), kas ir režisējis arī skandalozo HBO politiskās satīras seriālu "Veep", par ko saņēmis arī divas Emmy godalgas. HBO seriāls "Veep" arī šobrīd skatāms LMT mājas viedtelevīzijā.

Galvenajās lomās Hjū Lorijs, Sūzija Nakamura (Suzy Nakamura), Rebeka Fronta (Rebecca Front) un Zeks Vuds (Zach Woods).

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu