Anna Sedokova māca, kā uzšūt sejas masku saviem spēkiem
Noderīgi!

FOTO: instagram/annasedokova/TVNET kolāža

Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova pievērsusies rokdarbiem, esot pašizolācijā. 

Vietnē "Instagram" viņa publiskojusi septiņas minūtes garu video, kurā parāda, kā pašrocīgi uzšūt sejas masku, neizmantojot šujmašīnu. 

Lai arī dziedātāja uzsver, ka tā nav medicīniska maska, taču tās radīšana ir jautrs veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni, kā arī stilīgais aksesuārs pasargās seju no pārlieku lielas aiztikšanas ar rokām.

Tāpat dziedātāja pie publiskotā video stāsta, ka ar šūšanu nodarbojas kopš astoņu gadu vecuma un nu ir priecīga, ka viņai ir sava apģērbu līnija - "LA Story".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сняла для вас подробную инструкцию, как сшить маску дома. Сразу скажу, да, они не медицинские, но, как минимум, у вас будет веселое занятие для всей семьи на пару часов точно, а как максимум, когда вы захотите будучи в такой маске, поднести руки к лицу, то это не выйдет ) Проверено на себе. Я умею шить с детства. Помню мамину швейную машинку на кухонном столе и как я к ней с 8 лет уже подобралась. Именно тогда я начала мечтать о своём бренде и сегодня у меня есть @lastory_store ❤️ Шить платья и игрушки моим детям для меня до сих пор огромная радость. Если нравится идея шить самим ставьте 👍🏻 или ❤️ в комментах и если получится повторить, можете отметить меня и я увижу. P.S. Размер изначального прямоугольника примерно 18 на 23 см, а дальше все зависит от ткани и насколько она садиться во время глажки. Ещё есть идея вместо внутреннего слоя подкладывать фильтр ( к примеру, от пакетов для пылесоса ), но я честно говоря не уверенна )) Что думаете?

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Kā zināms, Anna Sedokova Latvijā plašāku atpazīstamību ieguva pēc tam, kad sāka attiecības ar pašmāju basketbolistu Jāni Timmu.  

Uz augšu