Sindija Vilde neilgi pirms ārkārtējās situācijas izsludināšanas pārcēlusies uz Portugāli (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sindija Vilde
Sindija Vilde Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasākumu organizatore Sindija Vilde izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka kopš februāra beigām par savām mājām sauc Portugāli. 

"Es dzīvoju Portugāles vidienē - diezgan dziļos laukos, kur tuvākais ciems un veikals ir 12 kilometru attālumā. Man klājas labi, un es jūtos tiešām privileģēta un lutināta. Īpaši šā brīža situācijā, kad daudzi sēž četrās sienās un nespēj vairs izdomāt, kā savu ikdienu padarīt krāsaināku," izdevumam atklāj Vilde.

Viņa piebilda, ka dzīvo un strādā "Retreat & Art Boutique" villā, kur ir 11  zirgi, seši suņi, 12 vistas un gailis. Teritorija ir 42 hektārus plaša, un tajā ir gan pļavas, gan dārzi, gan olīvkoku plantācijas un vīģes koki, gan apelsīnu un citronkoku dārzi un korķozoli. Tiesa, villā patlaban ir atceltas visas viesu rezervācijas.

"Līdz ar to ir iestājies mierīgs restartēšanās periods, lai uzlabotu esošo un sāktu jaunus projektus," optimisma pilna ir viņa.

Atgādinām, ka Vilde pārcelšanos plānoja jau no janvāra, norādot, ka "Latvijā ir kļuvis par šauru viņas potenciālam, vēlmēm, spējām, sajūtām un sapņiem, tādēļ ir nepieciešams doties tālāk". 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu