Šova "Brīnumu lauks" skatītāji karantīnas izlaidumu salīdzina ar šausmu filmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Krievijā populārā šova "Brīnumu lauks" jaunākā sērija raisījusi spraigas diskusijas - ierasto skatītāju vietā tika izvietoti baloni ar uzzīmētām sejiņām.

Redzētais izraisījis diskusijas vietnē "Twitter". Piemēram, lai atdarinātu skatītāju trokšņus, fonā visu laiku skanēja aplausi un kliedzieni, piemēram, "Ņem balvu!", ko parasti auditorija izkliedz šova dalībniekiem.

"Izskatās tā, it kā visa pasaule jau būtu mirusi, bet pēdējie trīs izdzīvojušie pirms pasaules beigām būtu nolēmuši uzminēt vārdus ar Jakuboviču, kurš, starp citu, šovā saka: "Patiesībā man bija jāsēž mājās!"" savos iespaidos par redzēto dalījās kāds krievu žurnālists. 

Auditorijā izvietotie baloni, aizstājot cilvēkus, šova laikā regulāri griezās ap savu asi un iedalījās trīs tēlos - vīriešos ar ūsām, sievietēs ar koši sarkanu lūpu krāsu un bērnos ar sārtiem vaigiem. Jāatzīmē, ka visiem bija smaidīgas sejas. 

Daudzi interneta lietotāji šovu salīdzināja ar šausmu filmu vai apokaliptisku seriālu, daloties ar ekrānuzņēmumiem no sērijas. 

Citi šovi tā vietā, lai ar kaut ko aizstātu auditoriju, skatītāju sēdvietas atstāja tukšas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu