Ļera Kudrjavceva zaudējusi savu trešo bērniņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/leratv

Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva jaunākajā intervijā atklājusi, ka drīz vien pēc meitas Marijas nākšanas pasaulē atkal palikusi stāvoklī, taču bērniņu zaudējusi.

Kudrjavceva pastāstīja, ka ilgu laiku sapņojusi kļūt par māti, jo viņas dēls Žans Linjuks ir jau pieaudzis. 47 gadus vecā sieviete veica trīs mākslīgās apaugļošanas procedūras (IVF), pēc kurām viņai izdevās palikt stāvoklī. Visus deviņus mēnešus sieviete slēpa savu grūtniecību, baidoties no "ļaunās acs". 

Pēc Marijas piedzimšanas 2018. gada vasarā Kudrjavceva bijusi pārliecināta, ka viņai vairs nav lemts kļūt par māti. Tomēr pēc dažiem mēnešiem viņa juta, ka ar ķermeni notiek kas dīvains.

"Bija muguras sāpes, vilka vēderu. Zvanīju savai ginekoloģei un devos uz klīniku. Viņa mani pārbaudīja un piecas minūtes apklusa. Protams, es uzreiz domāju, ka ir kaut kas slikts. Bet tad viņa teica, ka esmu stāvoklī - jau divus mēnešus," intervijā stāsta TV dīva. 

Viņa turpina: "Izlēmām tā - ja es varēšu mazuli iznēsāt, tad brīnišķīgi. Bet sanāca tā, ka tas neizdevās..."

Pēc zvaigznes teiktā, tolaik ķermeni bija novājinājis IVF un sarežģītā grūtniecība, tāpēc bijis gandrīz neiespējami saglabāt augli. Pārdzīvojusi spontāno abortu, Kudrjavceva centās ātri atgūties, jo uzmanību prasīja Marija. 

Atgādinām, ka Ļera ar savu pašreizējo vīru un meitiņas tēvu, hokejistu Igoru Makarovu, neraugoties uz 16 gadu vecuma starpību, apprecējās 2013. gada jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu