Nosauks labākās būves Latvijā 2019. gadā un to būvniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Būvnieku un ar būvniecības nozari saistīto daudzo Latvijas iedzīvotāju nepacietīgi gaidītais brīdis ir klāt – skates “Gada labākā būve Latvijā 2019” sadarbībā ar PERI laureāti tiks paziņoti piektdien, 17. aprīlī, pulksten 14.00, skates oficiālajā mājaslapā un facebook lapā.

Skate “Gada labākā būve Latvijā” notika 22. reizi, 50 profesionāļu žūrijai novērtējot ap 90 pērn pabeigto objektu. Kaut arī apbalvošanas ceremoniju nācās atcelt pēc Ministru kabineta lēmuma ierobežot publiskus sarīkojumus Covid-19 pandēmijas laikā, rīkotāju komanda sagatavojusi video sižetu, kurā nosaucam laureātus astoņās nominācijās un Lielās balvas ieguvēju, kā arī speciālo balvu saņēmējus un bērnu zīmējumu konkursa izcilniekus.

Skati “Gada labākā būve Latvijā 2019” organizē Latvijas Būvnieku asociācija, Latvijas Būvinženieru savienība un 16 būvnieku profesionālās organizācijas sadarbībā ar nozares publiskās pārvaldes institūcijām, Būvniecības valsts kontroles biroju, Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA FAD un nozares žurnālu “Būvinženieris”. Skate “Gada labākā būve Latvijā 2019” notiek, pateicoties ģenerālsponsoram PERI, sponsoriem “Tikkurila”, “Saint-Gobain”, “BIM Solutions”, “Norma-S”, “Mapei”, “MiTek” un S.B.C, ar CMB Inženieru kompetences centra un VAS ’’Valsts nekustamie īpašumi’’ atbalstu.

Skates informatīvie atbalstītāji: abc.lv, building.lv, buvbaze.lv, nozares žurnāls “Būvinženieris”, būvlaukums.lv, City24.lv, LETA, nozare.lv, Rīga TV24, tvnet.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu