Populāram latviešu seriālam pievienojas jauniešu elks Laurlācis (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanāla TV3 seriālam “Viss pa jaunam” trešās sezonas vidū pievienojas jauniešu vidū populārā jūtūbere Laurlācis (īstajā vārdā Laura Ķīse).

Laurlācis seriālā atveidos simpātisku pilsētnieci vārdā Luīze, kura Skaistkalnos iebrāžas kā komēta un pamatīgi satricina ikdienu ciematā. Viņa ir skaista, izlēmīga un, atšķirībā no vietējiem, ne tikai runā, bet arī dara. Un, ja dara, tad līdz galam. Luīze ar savu košo personību spēs atkal uzšķilt iedvesmas dzirksti sanīkušajam Sandim, un mūžīgais sapnis par Parīzi, iespējams, tieši ar Luīzi tiks realizēts.

Luīzes atveidotāja - jūtūbere Laura līdz šim popularitāti ir ieguvusi, veidojot video saturu savā YouTube profilā, ar ko piesaistījusi teju 50 tūkstošu lielu fanu auditoriju. Tāpat Laura ir piedalījusies arī Andreja Ēķa nesen pirmizrādi piedzīvojušajā filmā “Klases salidojums 2”, taču filmēties TV projektā šī ir bijusi pirmā iespēja, kurai Laura arī labprāt piekrita.

Vaicājot, vai Laura saskata līdzību ar sevi un savu tēlu, jaunā aktrise atzīst: “Luīzes spilgtā personība tika iedvesmota diezgan daudz no mana izskata - man ir spilgti rudi mati, pīrsings un parasti mugurā liels kažoks. Lai gan pēc stila esam ļoti līdzīgas, mūsu personības ir pretējas. Dzīvē es esmu mierīga un klusa.”

Laura arī atklāj, ka smieklīgu notikumu netrūkst nedz seriāla epizodēs, nedz arī filmēšanas procesa aizkadros. Viens no kurioziem Laurai spilgti iespiedies atmiņā: “Pirmo reizi, kad ar Sandi man bija kameras priekšā jāskūpstās, man tikko bija izdurts degunā pīrsings un mans deguns bija ļoti jutīgs. Katru reizi, filmējot ainas, centos aizspiest sāpes un smaidīt. Sandis centās nepieskarties manam degunam, bet, protams, bučojoties tas nav iespējams. Cerams, ka seriāla sērijā skatītāji to nevarēs pamanīt.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu