"Stouni", Gāga, Eiliša u.c. virtuālā koncertā pauž atbalstu mediķiem cīņā ar Covid-19

CopyDraugiem X Whatsapp
"The Rolling Stones"
"The Rolling Stones" Foto: Ekrānuzņēmums

Leģendārā rokgrupa "The Rolling Stones", dziedātājas Lēdija Gāga (Lady Gaga), Teilore Svifta, Bilija Eiliša un daudzas citas mūzikas zvaigznes sestdien uzstājās virtuālā koncertā, kas tika pārraidīts visā pasaulē, lai atbalstītu cīņā ar koronavīrusu iesaistītos veselības aprūpes darbiniekus.

Pasākumu rīkoja starptautiskā aktīvistu platforma "Global Citizen" sadarbībā ar Pasaules Veselības organizāciju (PVO) un amerikāņu popzvaigzni Lēdiju Gāgu, un tā mērķis bija "radīt globālās vienotības brīdi cīņā, lai apturētu Covid-19", iepriekš norādīja "Global Citizen" vadītājs Hjū Evanss.

Koncerts tika pārraidīts lielākajos televīzijas tīklos visā pasaulē, un to vadīja ASV televīzijas šovu personības komiķi Džimijs Felons, Džimijs Kimels un Stīvens Kolbērs.

Līdzās veselības aprūpes darbinieku godināšanai "Global Citizen" ar šo pasākumu vēlējās arī vairot atbalstu lokāla mēroga labdarības organizācijām.

Virtuālajā koncertā piedalījās vairāk nekā simts mūziķi, tostarp Stīvijs Vonders, Miks Džegers, Dženifera Lopesa, Pols Makartnijs, Lizzo un daudzi citi.

Lēdija Gāga pirms koncerta sākuma sacīja, ka lūdz par medicīnas darbiniekiem un domā par visiem cilvēkiem, kas atrodas mājās un prāto, kad šī krīze beigsies.

No koncerta gūtā peļņa tiks ziedota PVO fondam "Covid-19 Solidarity Response Fund", bet Lēdija Gāga uzsvēra, ka pasākuma galvenais mērķis ir solidaritātes izrādīšana, nevis līdzekļu vākšana.

Video: The Rolling Stones "You Can't Always Get What You Want".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu