Interneta tiešraidē no Liepājas notiks Ainara Mielava koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ainars Mielavs
Ainars Mielavs Foto: publicitātes

Sestdien, 25. aprīlī, pulksten 21 interneta tiešraidē no kultūras nama “Wiktorija” Liepājā sāksies latviešu mūziķa, dziesminieka Ainara Mielava koncerts. Koncertā muzicēs arīdzan pianists Rūdolfs Macats un ģitārists Aigars Voitišķis.

Pie klausītājiem un skatītājiem visā pasaulē dosies Ainara Mielava dziedātas dziesmas no dažādiem mūziķa daiļrades posmiem. Turklāt īpaši šim notikumam tiek gatavoti arī dziesmu pirmatskaņojumi. 

Grupa "Jauns Mēness" un citi viņa muzikālie projekti spilgtiem triepieniem ir iekrāsojuši kopējo Latvijas mūzikas gleznu. Pats sevi viņš dēvē par dziesmu rakstnieku. Savukārt pazīstamais krievu muzikologs Artjoms Trockis grupu „Jauns Mēness” nodēvējis par spilgtāko baltu rokmūzikas pārstāvi.

Šim koncertam īpašu skatuves scenogrāfiju veidos mākslinieks Elvis Biķernieks. 

Šī būs jau piektā interneta tiešraide no kultūras nama “Wiktorija”, reaģējot uz šā brīža situāciju pasaulē, kad baudīt kultūru klātienē ir teju neiespējami.

Notikuma vietā, kultūras namā “Wiktorija”, atradīsies tikai izrādes dalībnieki, filmētāji un tehniskais personāls, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

Biļetes tiešraidē iegādājamas www.bezrindas.lv.

Foto: Ainara Mielava koncerts "Starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu