Pēc ažiotāžas ap mācītāja Daumes izteikumiem Rozīte atklāj sava raidījuma nākotni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksis Daume un Anna Rozīte
Aleksis Daume un Anna Rozīte Foto: publicitātes

Pēc mācītāja un izaugsmes trenera Alekša Daumes neētiskajiem izteikumiem attiecībā uz vides aktīvisti Grētu Tūnbergu sarunu raidījumā "Tuvāk sev ar Annu Rozīti" tā vadītāja Anna Rozīte atklāj, kas notiks ar raidījumu turpmāk. 

Rozīte, kura pēc raidījuma ar Aleksi Daumi saņēmusi gan atbalsta vārdus, gan pārmetumus, žurnālam "Vakara Ziņas" atklāj, kāda būs "Tuvāk sev ar Annu Rozīti" nākotne. 

"Pirmā sezona ir nofilmēta. Noslēdzošais raidījums ir nākamajā otrdienā. Par turpinājumu šobrīd vēl neko nemāku pateikt. Idejas ir, cerams, ka izdosies realizēt," saka viņa.

Atgādinām, ka stundu un piecpadsmit minūtes garajā sarunā Daume pieskārās jautājumam par vides aktīvisti Grētu Tūnbergu. Viņš teica, ka šad un tad viņš par šo meiteni domā ļaunas domas un uzskata, ka cilvēku ar tādiem uzskatiem vajagot vienkārši “nospārdīt”.

Pēc šiem izteikumiem producentu apvienība "HansaMedia" un Latvijas Televīzija lēma par Daumes atstādināšanu no raidījuma "Saknes debesīs" vadīšanas.

Raidījums "Saknes debesīs" katru svētdienu LTV1 ēterā aplūko filozofiskus jautājumus par garīgumu, ētiku un morāli. 

Daume sociālajos tīklos ir atvainojies par saviem izteikumiem. "Atvainojos Latvijas sabiedrībai un ļoti nožēloju notikušo. Es nebiju domājis kurināt naidu vai kādu aizskart. Šis negadījums raisa dziļas pārdomas manī un apņemšanos uzlabot valodas un domas kultūru. Paldies visiem, kuri reaģēja un palīdzēja man," raksta Daume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu