Gundegai Skudriņai pašizolācijas "dižie mājsaimniecības plāni" gājuši secen (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa STV Pirmā! sarunu raidījumā "Starp mums runājot" atklāj, ka pašizolācijas sākumā bija apņēmības pilna "dižiem mājsaimniecības darbiem", taču tos realizēt tā arī nav izdevies. Kāpēc - vairāk uzzini video!

Pēc neliela pārtraukuma Covid-19 ierobežojumu dēļ, jau otrdien, 28. aprīlī, ar jauniem raidījumiem STV Pirmā! ēterā atgriežas iemīļotais sarunu šovs “Starp mums runājot.” Lai arī pie skatītājiem tas nonāks nedaudz citādā veidolā, raidījuma centrā nemainīgi būs sabiedrībā zināmas personības un aktuālākie notikumi viņu dzīvē.

Izklaidējošā noskaņā šova vadītāji Valdis Melderis, Daina Jāņkalne un Zane Vaļicka iesaistīsies virtuālās sarunās ar Latvijā iemīļotām personībām - mūziķiem, aktieriem, sportistiem -  kā viņi šajā brīdī jūtas? Ar ko nodarbojas, kā sevi uztur formā, kā piepilda savu ikdienu? Tāpat ielūkosimies sociālo tīklu dzīlēs un uzzināsim, kādos izaicinājumos metušās slavenības un ar kādiem privātās dzīves jaunumiem iepriecinājuši savus sekotājus!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu