Kristaps Valters par Mūrnieci: "Es neesmu nekāds kreisais, ar kuru var te manipulēt" (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nupat ažiotāžu izraisīja viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces paziņojums, ka viņas kartes datus izmantojis kādreizējais basketbolists un Lindas draugs Kristaps Valters, lai pasūtītu sev ēdienu. Savu versiju par notikušo izteica arī Valters, taču nu viņš pauda viedokli, ka Mūrniece šādi rīkojas tāpēc, ka viņš sievieti atraidījis. 

Atgādinām, ka pērn viena no apspriestākajām tēmām bija Kristapa Valtera draudzība ar Lindu Mūrnieci. Laikā, kad mediji sāka runāt par iespējamo romānu ar Mūrnieci, Kristaps bija pašķīries no mīļotās sievietes Lāsmas Jukones, taču drīz vien atsāka attiecības.

Nu sportists paziņojis, ka Mūrniece neesot apmierināta ar "saņemto kurvīti".

"Tā jau septembrī mēģināja izjaukt manas un Lāsmas attiecības. Es klusēju un neko sliktu neuzrakstīju publiski. Stāvēju tam pāri. Bet šis, ko viņa šobrīd izdarīja, ir pāri visam. Nožēlojami.

Gribēja izšķirt mani ar Lāsmu un iegūt mani. Mani nopirkt nevar, un ar sievietēm gados nepinos.

Žēl, ka sievietei ir problēmas... Tur būs smagas sekas vecumdienās! Nopietni," sociālajos tīklos rakstīja Valters.

Kāda komentētāja gan pauda neizpratni, kā var "nejauši" norēķināties ar svešas kartes datiem, uz ko vīrietis atbildēja: 

"Divos teikumos neizstāstīt, bet katram "Google" kontam vajag piesaistīt kredītkarti. Astoņus mēnešus atpakaļ viņa pati piesaistīja savu karti manam kontam, jo man kaut kas negāja ar kartēm, par ko sen jau biju aizmirsis. Ar viņu neesmu kontaktējies kopš septembra. "Wolt" man bija piesaistīti divi "Google Pay" konti. Viens no tiem ar viņas karti, par ko nebija ne jausmas. Divas reizes pasūtīju ēst un, re, kur rezultāts. Cilvēks uzbūra drāmu no nekā. Piedāvāju naudu uzreiz atgriezt, bet vajadzēja cilvēkam atriebties un sacelt ažiotāžu.

Es neesmu nekāds kreisais ar kuru var te manipulēt, ko viņa šobrīd dara ar visiem.

Raud sociālajos tīklos un stāsta visiem, ka viņu kāds apzog un uzmet... Atradusies te labā un pūkainā, kura dzīvo uz viesnīcas rēķina entos gadus. Diezgan bēdīgi, ka cilvēks nolaižas tik zemu," skarbs situācijas izklāstā bija sportists.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu