"Mana mīļā aukle" galvenais aktieris sācis attiecības ar Anastasijas Zavorotņukas līdzinieci (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Izskanējis, ka seriāla "Mana mīļā aukle" aktiera Sergeja Žigunova un viņa sievas Veras Novikovas laulībā iestājusies krīze. Šoreiz "vaininiece" nav Žigunova kolēģe Anastasija Zavorotņuka, kuras dēļ aktieris reiz jau aizgāja no ģimenes, bet gan aktrises vizuāla "kopija", žurnāliste Viktorija Vorožbita.

Žigunovs un Vorožbita iepazinās pirms diviem gadiem, vēlāk kļūstot par kolēģiem kopīga festivāla rīkošanā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Виктория Ворожбит (@vikavorozhbit) on

Vērīgākie aktiera fani ir pārliecināti, ka Žigunovs ar Vorožbitu dzīvo kopā, jo gan aktieris, gan žurnāliste sociālajos tīklos publisko kadrus, kuros redzams līdzīgs interjers un atrašanās vietas.

Tāpat abu soctīklu kontos ir novēroti attēli ar vienu un to pašu kaķi.

Kā zināms, Žigunovs reiz jau bija precējies ar Veru Novikovu, taču abu attiecības pajuka pēc tam, kad aktieris sāka romānu Zavorotņuku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Виктория Ворожбит (@vikavorozhbit) on

Žigunova un Zavorotņukas attiecības attīstījās tik strauji, ka aktieris ar jauno mīļoto nolēma sākt kopdzīvi, kas pēc dažiem gadiem izjuka. Pēc tam aktieris atgriezās pie Novikovas, viņu atkal apprecot.

Tiesa, tagad Krievijas medijos parādījusies informācija par iespējamām Žigunova un Vorožbitas kāzām. Kā uzskata fani, Vorožbita patiesi ir ļoti līdzīga Zovorotņukai.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu