Oskars Deigelis izdod ceturto studijas albumu un prezentē jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Deigelis
Oskars Deigelis Foto: publicitātes

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis savā dzimšanas dienā nāk klajā ar ceturto studijas albumu "Kamēr esmu", kurā iekļautas desmit kompozīcijas, kas tapušas kopš Deigeļa iepriekšējā, 2017. gadā izdotā albuma "Mūza". 

Paralēli šim notikumam tiek izdots jauns singls "Savāda diena", kam tapis arī videoklips.

Video: "Savāda diena".

"Albumā dzirdamās dziesmas rakstītas dažādos laika posmos. To skanējums, tematika un aranžējumi laika gaitā mainījušies vairākkārt. Ir dziesmas, kas sākotnēji rakstītas pat pirms desmit gadiem. Vēl dažas pirms pieciem, bet vēl citas pērn. Kā vēsta teiciens, visam noteikti ir savs laiks, un tas kārtējo reizi ir pierādījies arī šī albuma tapšanas procesā," savas pārdomas pauž Deigelis.

Oskars Deigelis "Kamēr esmu"
Oskars Deigelis "Kamēr esmu" Foto: publicitātes

Muzikāli albums ieturēts mūsdienīgā popmūzikas skanējumā, ar iezīmēm no R’n’B un deju mūzikas, taču netrūkst arī atkāpes no kopējās koncepcijas un pārsteiguma momentu. Tekstuāli albums sevī lielākoties ietver dziesmas par attiecībām, vientulību, filozofisku apceri par dzīvi un pat depresiju.

Deigelis albuma izveidē pārsvarā sadarbojies ar producentiem,  kuri jau iepriekš devuši savu artavu mūziķa daiļradē, tostarp Rassell, Kasparu Maku, Uģi Jēkabsonu un DJ Dween, taču pie jaunā singla “Savāda diena” Deigelis pirmoreiz sadarbojies ar producentu apvienību “White Wide Production”, kurā darbojas mūziķi Jānis Narbuts un Gints Purgailis.

Albumu iespējams noklausīties lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Albums: "Kamēr esmu".

Par godu jaunā albuma iznākšanai un Deigeļa 27 gadu jubilejai tiešsaistē notiks mūziķa akustiskais koncerts, kuru vērot un klausīties būs iespējams Deigeļa sociālo tīklu vietnēs Instagram un Facebook 6. maijā plkst. 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu