Diāna Moon nāk klajā ar sirsnīgu veltījumu visām Latvijas māmiņām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Dziedātāja Diāna Černe (Diāna Moon), sagaidot Māmiņdienu, dāvā Latvijas māmiņām jaunu dziesmu un tās videoversiju. 

Jaunā dziesma "Paldies tev, mammu" ir dziedātājas un dziesmu autores veltījums savai un arī citām Latvijas mammām Māmiņdienā. Šim skaņdarbam ir tapusi arī pavasarīga un saulaina videoversija, piepildīta ar skaistām Latvijas dabas ainavām.

Šī dziesma ir arī iekļauta šogad iznākošajā dziedātājas studijas albumā.

""Paldies tev, mammu" es uzrakstīju pagājušajā vasarā, kad pēkšņi atskārtu, ka esmu prāvu dziesmu skaitu savā dzīvē sarakstījusi un dziedājusi, bet neviena no tām līdz šim nav bijusi rakstīta par godu manai mīļajai un dārgajai mammai, kura ir manā dzīvē tik klātesoša un tajā pašā laikā pašsaprotama.

Gluži tāpat kā zeme, pa kuru mēs visu mūžu staigājam, uztverot to kā pašsaprotamu, un bieži vien tās spēku un svarīgumu mūsu dzīvē it kā nepamanām.

Manī radās vēlme ietērpt vārdos un skaņās savu pateicību savai un citām māmiņām un mūsu auglīgajai un skaistajai zemei, kura mums dāvā visu dzīvībai nepieciešamo, un īpaši šajā pārmaiņu laikā aiznest to visu līdz klausītājiem. Lielu paldies vēlos izteikt arī savai mammai par viņas atbalstu manu mazliet trako ideju realizēšanā un viņas uzdrīkstēšanos stāties kameras priekšā kopā ar mani," atklāj dziedātāja.

Dziedātāja šo #paliecmājās laiku aizvada savās lauku mājās Latvijā, stādot kokus un krūmus svaigā gaisā un strādājot pie savas pirmās atziņu grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi”, kas iznāks jau šā gada 26. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu