Jauno mūziķu konkursā "Hadrons 2020" noskaidroti seši finālisti (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Audrú
Audrú Foto: publicitātes

Noskaidrotas sešas jaunās studentu mūzikas grupas, kas 21. maijā uzstāsies LU Jauno mūzikas grupu konkursa "Hadrons 2020" finālā, demonstrējot savu radošumu un muzikalitāti.

Konkursa finālam izvirzītas apvienības - "Advanced Blue", "Tavas māsas nāsis", "The BIG Deal", "Effekts", "Embark" un "audrú".

Sekot līdzi finālam šogad varēs radio un video tiešraidēs. 

Konkursa fināls šogad norisināsies video un audio tiešraidēs 21. maijā no plkst. 16.00 Latvijas Radio 1. studijā - audiāli tai sekot līdzi varēs Latvijas Radio 6. kanālā – LU Radio NABA FM 95,8 un internetā naba.lv.

Konkursa žūriju veido Madars Štramdiers (Radio NABA, festivāls “Laba daba”), Juris Kaukulis (mūziķis, grupas "Dzelzs vilks", "Nakts arāji", "Jauno Jāņu orķestris"), Uldis Rudaks (mūzikas apskatnieks, raidījumu vadītājs), Raimonds Lagimovs (mūziķis, grupas "Inokentijs Mārpls", "Amorālā psihoze", raidījumu vadītājs), Tija Auziņa (festivāla "Bildes" vadītāja), Roberts Buivids (Latvijas Radio raidījumu vadītājs), Jānis Eglītis (skaņu režisors, studija "Ierakstu Māja" pārstāvis) un LU Studentu padomes pārstāves - Laura Šīraka, Aleksandra Moskaļenko.

Konkursa finālā tiks pārstāvētas Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultāte, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Humanitāro zinātņu fakultāte, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, Vēstures un filozofijas fakultāte. Grupu sastāvu papildinās arī jaunieši no citām augstskolām, kā arī bijušie studenti.

Konkursu Radio NABA sadarbībā ar Latvijas Universitātes Studentu padomi organizē jau piecpadsmito gadu un tas ir kļuvis par daudzu studentu mūzikas grupu pirmo nopietno soli muzikālajā laukā. Konkursam varēja pieteikties ikviena mūziķu grupa, individuālie izpildītāji vai projekti, kuros ir iesaistījies vismaz viens Latvijas Universitātes studējošo pārstāvis, un kas nav izdevuši pilna garuma albumus. Konkursa uzvarētājam tiks piešķirts apmaksāts ieraksta laiks studijā “Ierakstu Māja”, iespēja uzstāties festivālā "Laba Daba", festivālā "Bildes", LU jauno studentu svētkos “Aristotelis”. Papildu uzvarētājam tiks nodrošināts īpašs atbalsts Radio NABA ēterā, portālā LSM.lv un jauna videoklipa veidošanā.

Foto: Ieskats jauno mūzikas grupu konkursā Konkursā «Hadrons 2018».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu