Slēgtā "Multikino" vietā tiks atvērts jauns kinoteātris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Apollo

Paplašinot savu darbību, Baltijas vadošais kinoteātris “Apollo kino” jau šoruden atvērs otro kinoteātri Rīgā – tirdzniecības centrā “Rīga Plaza”. Jaunās kino zāles tiks aprīkotas ar inovatīvām tehnoloģijām – Barco 4K lāzerprojektoriem un jaudīgo Dolby Atmos skaņas sistēmu. Ikviens kino cienītājs varēs baudīt augstas kvalitātes attēlu un daudzdimensiju skaņu.

Apollo kino Latvijas auditorijai līdz šim bija pieejams iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”, taču, turpinot attīstību, īpaši augstas kvalitātes kino pieredze, sākot no šā gada rudens, būs pieejama arī tirdzniecības centra “Rīga Plaza” apmeklētājiem.

“Pilnvērtīgai kino baudīšanai “Apollo kino” piedāvās trīs sēdvietu veidus – kluba sēdvietas ar anatomiski pielāgotu augstas kvalitātes krēslu, divvietīgās sēdvietas ar iespēju skatīties filmu, sēžot divvietīgā dīvānā, un īpaši iecienītās – zvaigžņu sēdvietas neatkārtojami ērtai un netraucētai kino baudīšanai. Papildus jau zināmajiem ir gaidāmi arī jaunu sēdvietu veidi, kas patīkami pārsteigs kino cienītājus,” informē “Apollo kino” vadītāja Baltijā Kadri Arm.

Līdzīgi kā “Apollo kino Akropole”, jaunajā “Apollo kino Rīga Plaza” kinoteātrī būs pašapkalpošanās koncepts – ērtākai biļešu, dzērienu un uzkodu iegādei.

“Apollo kino” ir viens no Igaunijas uzņēmuma “Apollo Group” meitas uzņēmumiem Latvijā. “Apollo kino” ir lielākā kinoteātru ķēde Igaunijā ar 9 kinoteātriem. Šobrīd “Apollo kino” piedāvā modernākos kinoteātrus Tallinā, Pērnavā, Tartu, Narvā un Sāremā, Panevēžā un Rīgā. “Apollo kino” ir pirmais pašapkalpošanās kino un vienīgais kinoteātris Latvijā ar iespaidīgo IMAX kinozāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu