Sauliete pirmo reizi pastāsta par savām jaunajām attiecībām (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere un divu meitu mamma Katrīne Sauliete šā gada sākumā pavēstīja, ka pēc 12 gadu ilgas laulības oficiāli izšķīrusies no hokejista Kaspara Saulieša. Nu Katrīne sākusi jaunas attiecības.

TVNET jau vēstīja, ka Katrīne sociālajos tīklos arvien biežāk dalās ar foto un video, kur ir kopā ar kādu vīrieti. Mūsu rīcībā ir informācija, ka tas ir Pēteris Vasiļevskis, kurš darbojas aviācijas nozarē.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Katrīne apstiprina, ka ir attiecībās un šoreiz viss ir pa īstam.

"Ja man ir nenormāli labi, man gribas kliegt par to visai pasaulei, bet ne jau tādēļ, ka gribu izrādīties. Laime pati nāk laukā! Tas nav uzspīlēts, lai tikai kāds to apspriestu," par publiskotajiem foto un video izsakās viņa.

Simpātiskā gaišmate, kura gada sākumā vēl sacīja, ka nav gatava jaunām attiecībām, ar Pēteri iepazinās, pateicoties abu draugiem - abi satikās restorānā. 

Katrīne izdevumam atklāj, ka viņas jaunais draugs apbūris viņu ar savām manierēm un abiem kopā ir ļoti jautri. 

Lai arī abus vieno attiecības vien divas nedēļas, Katrīne atzīst, ka zied un staro. Tāpat nav izslēgts, ka abus varētu vienot kas vairāk, taču, kā atzīst simpātiskā gaišmate, "līdz tam, lai apmainītos ar gredzeniem, protams, vēl neesam tikuši".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu