"Saulkrasti Jazz Festival" pārcelts uz nākamā gada jūliju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Starptautiskais džeza mūzikas festivāls "Saulkrasti Jazz Festival" pārcelts uz nākamā gada jūliju, liecina festivāla organizatoru paziņojums "Saulkrasti Jazz" tīmekļvietnē.

Plānots, ka festivāls notiks 2021. gadā no 19. jūlija un līdz 24. jūlijam. Festivāla organizatori uzsvēra, ka šogad iegādātās biļetes uz "Saulkrasti Jazz Festival" būs derīgas arī nākamgad.

Festivāla organizatori paziņojumā norādīja, ka, ņemot vērā valdības noteiktos ierobežojumus, viņi ir spiesti pieņemt lēmumu šogad festivālu atcelt. Tāpat rīkotāji uzsvēra, ka lēmums nācis ilgi, bijis grūts un sāpīgs, tomēr tas ir pārdomāts, drošs un pareizs.

"No sirds atvainojamies visiem, kas gaidīja tikšanos vasarā "Saulkrasti Jazz festivālā". Arī mēs to gaidījām tik pat ļoti un ar lielu centību gatavojāmies tam, tāpēc ir skumji apzināties, ka ikgadējā džeza nedēļa ies secen. Šī tikšanās noteikti būs, bet nākamgad," norāda organizatori.

Starptautiskais Saulkrastu džeza festivāls ir zināms džeza mūzikas interesentiem un mūziķiem ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās, un izveidojis noturīgas pozīcijas savas mērķauditorijas apziņā kā festivāls, kas atbilst augstiem kvalitatīvajiem kritērijiem, iepriekš uzsvēruši pasākuma rīkotāji.

Kopš 1997. gada festivāls notika katru gadu jūlija mēnesī un piedāvāja apmeklētājiem džeza mūziķu koncertus un jauno mūziķu meistarklases. Bija plānots, ka festivāls šogad norisināsies no 13. jūlija līdz 18. jūlijam, atpūtas kompleksā “Minhauzena Unda”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu