Šovmenis Mārtiņš Kapzems ar līgavu ir šķirti jau astoņas nedēļas (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems sociālajos tīklos pavēstījis, ka jau astoņas nedēļas dzīvo šķirti ar līgavu Jūliju. 

Kā atklāj Mārtiņš, viņa līgava, kura Latvijā izmācījās par ārsti, marta izskaņā devās uz darba interviju Vācijā. Tiesa, pēc viņas ierašanās tika paziņots par robežu slēgšanu.

"Pagaidām nav iespēju aizbraukt ne man pie Jūlijs, ne Jūlijai pie manis. Īsumā esmu ļoti sailgojies... Ceru, ka šis vispasaules trakums reiz rimsies un viss būs kā pa vecam un vēl labāk. Tāpēc - priecājies par to, ka tavs mīļotais cilvēks ir vienā valstī ar tevi, vai ideālajā variantā - tev blakus," vietnē "Instagram" vēsta Kapzems.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13.martā mēs atgriezāmies no Ņujorkas. 2 nedēļas pavadījām pašizolācijā (zinu, ka citiem pašizolēšanās sagādāja grūtības, bet mēs priecājāmies par katru kopā pavadīto dienu). Pēc šī 2 nedēļu garā randiņa Julia aizlidoja uz Vāciju. Kāpēc? Jo viņa Latvijā izmācījās par dakteri un bij pienācis laiks likt lietā iegūtās zināšanas. Jau ir pagājušas 7 nedēļas un 3 dienas kopš neesmu saticis savu mīļo līgavu. Pagaidām nav iespēju aizbraukt ne man pie Julias, ne Juliai pie manis. Īsumā esmu ļoti sailgojies.. Vaipere ar Megy arī ļoti ilgojās pēc mūsu mazās ģimenītes pilnā sastāva. Ceru, ka šis vispasaules trakums reiz rimsies un viss būs kā pa vecam un vēl labāk ?? Tāpēc - priecājies par to, ka Tavs mīļotais cilvēks ir vienā valstī ar Tevi , vai ideālajā variantā - Tev blakus ❤️ #ilgojos @juli_enz

A post shared by Martins Kapzems (@kapzeminators) on

Savukārt sarunā ar "Vakara Ziņām" Mārtiņš atklāj, ka viņa mīļotā Vācijas pilsētā Bonnā dzīvo kopā ar vecākiem: "Jūlijai darba nav, viņa ļoti daudz sporto. (..)  Paralēli sūta savu CV slimnīcām un meklē darbu."

"Latvijā esmu palicis viens kopā ar abiem suņiem un ilgojos pēc Jūlijas. Tajā pašā laikā ļoti ilgojos pēc vecā labā šovbiznesa, pasākumu vadīšanas. Gribas turēt rokās mikrofonu, kas nav ilgi darīts," tā šovmenis.

Kā zināms, Mārtiņš un Jūlija ir kopā kopš 2016. gada.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu