Modele Māra Sleja turpmāk strādās radio

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Marta Grigale un Māra Sleja
Marta Grigale un Māra Sleja Foto: LETA

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv komandai pievienojusies modele un mediju personība Māra Sleja, kuras balss būs dzirdama dienas programmā, sākot ar jūliju.

Māra ievērojamu profesionālo karjeras daļu pavadījusi kā modele. Tieši šis darbs, kā arī teoloģijas studijas Latvijas Universitātē viņu aizvedis līdz ēteram – dažādu televīzijas raidījumu un tiešraižu vadīšanai.

Māra vadījusi televīzijas raidījumu "TE!", zinātnes raidījumu bērniem "Zili brīnumi", dažādas tiešraides, sižetus par Dziesmu un deju svētkiem u.c.

Plānots, ka Māra apmēram gadu vadīs Pieci.lv dienas programmu, aizstājot ētera personību Martu Grigali, kura sakarā ar gaidāmo ģimenes pieaugumu devusies ilgstošā atvaļinājumā.

"Iespēja kaut uz gadu pievienoties Pieci.lv komandai ir lieliska un sen gaidīta! Līdzšinējā darbā un studijās esmu sapratusi, ka mana aizraušanās ir cilvēkstāsti, tie ir visa pamatā. Radio tos stāsta caur mūziku, bet tie arvien būs jauni cilvēki, jauni izaicinājumi un jaunas pieredzes. Pavisam jauns, ne tik vizuāls ēters. Esmu gatava pieņemt šo izaicinājumu un mācīties, lai bagātinātu sevi un papildinātu ļoti aizraujošo un priekpilno Pieci.lv komandu un, kas pats svarīgākais, sniegtu savu pievienoto vērtību klausītājiem,” saka Māra Sleja.

No jūlija Māras vadītā dienas programma Pieci.lv ēterā ikdienas būs dzirdam plkst. 13:00-17:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu