Sipenieces vīrs dažas dienas pirms ceļojuma ieteicis tomēr nebraukt slēpot uz Austriju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Renārs Koris

Marta vidū visai asas diskusijas izraisīja humoristes Baibas Sipenieces-Gavares atpūta Austrijas slēpošanas kūrortā. Sarunā ar žurnālu "Ieva" viņa atklāj, kāpēc pieņēma lēmumu doties ārpus valsts un kā pārdzīvoja negācijas, kas tika raidītas viņas ģimenes virzienā. 

Kā atklāj Sipeniece, brauciens uz Bādgašteinu, Austrijā, bija ieplānots jau sen - ar domu atvilkt elpu starp stāvizrādēm. Taču, ņemot vērā Covid-19 situāciju pasaulē, viņas vīrs, arhitekts Gatis Gavars bija citās domās.

"Dažas dienas pirms brauciena mans mūžam prātīgais un visu uz priekšu plānojošais vīrs teica: nebraucam. Bet man tai brīdī likās – nomiršu, ja palikšu šeit! (..)

Teicu vīram: sapratīšu, ja nedosies man līdzi, bet es lidošu – pat ja aizvērs visas robežas, gan kaut kā atkulšos mājās.

Vīrs pieņēma smagu lēmumu, un uz Austriju devāmies visa ģimene," intervijā atklāj humoriste.

Vaicāta, kā viņa jutās, kļūdama no teju visu mīlētas par slikto, Sipeniece atbild: "Uzskatu, ka anonīmie interneta komentāri ir nulle, es tos nemaz nelasu. (..)  Tie mazie lielceļa vaukšķi, kas tobrīd internetā rēja uz mani, šodien jau rej uz kādu citu."

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Jau vēstīts, ka trīs dienas pirms ārkārtējās situācijas izsludināšanas Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar ģimeni devās slēpot uz Austriju.

Pēc atgriešanās viņa ievēroja 14 dienu pašizolāciju, kuru publiski atzinīgi novērtēja veselības ministre Ilze Viņķele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu