Grigule publiski nosoda influenceri Bokāni par mākslīgā iedeguma reklamēšanu protestu laikā (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas pirmā influencere Agnija Grigule jau iepriekš sociālajos tīklos iestājās pret rasismu, nosodot pašmāju slavenības, kuras to nedara. Nu viņa veltījusi kritiku influencerei Sindijai Bokānei.  

Vietnē "Twitter" Grigule dalījās ar kadriem no Bokānes "Instagram" konta, kurā viņa reklamē mākslīgo iedegumu

Kā zināms, otrdien, 2. jūnijā, cilvēki no visas pasaules sociālajos tīklos neko nepublicēja, tādējādi solidarizētos un parādītu savu atbalstu "black lives matter" (tumšādaino dzīvībām ir nozīme) kustībai.

"Kamēr globāli notiek #blackouttuesday, dažiem Latvijas influenceriem ir po*** un "spray tan" diena," nikna ir Grigule.

Komentāros gan bija tādi, kas aizstāvēja Bokāni, norādot, ka Latvijā šī problēma nav tik aktuāla, tāpēc droši vien influencere par to nerunā publiski.

"Es domāju, ka sadarbības var mierīgi pārcelt uz vēlāku laiku, un it īpaši paštonējošo... Šī ir jau ceturtā influencere šajā trauslajā laikā, kas to posto," savu viedokli aizstāvēja Grigule.

Kā zināms, šobrīd vairākās ASV pilsētās notiek protesti un nekārtības pret policijas brutalitāti. 

Jau ziņots, Mineapolisā piektdien, 29. maijā, tika aizturēts policists Dereks Šovens, kurš apsūdzēts par aizturētā afroamerikāņa Džordža Floida nāvi. 

Šovens bija redzams sabiedrības sašutumu izraisījušajā video, vismaz piecas minūtes turot celi uz aizturētā Floida kakla. Protesti sākās pēc tam, kad sociālajos medijos parādījās video ar Floida aizturēšanas gaitu.

46 gadus vecais Floids Mineapolisā tika aizturēts, policijai izmeklējot apsūdzības par viltotas banknotes izmantošanu.

Video redzams un dzirdams, kā roku dzelžos saslēgtais Floids ir nogāzts zemē un saka, ka nevar paelpot. Viens no policistiem tur celi uz Floida kakla. Notikuma vietā redzami arī citi policisti.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu