Sauliete atklāj jaunas detaļas par šķiršanos no vīra: "Es pieņēmu lēmumu jau pirms trīs gadiem" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šā gada sākumā tapa zināms, ka oficiāli šķīries hokejists Kaspars Saulietis un uzņēmēja, inlfuencere Katrīne Sauliete. Nu viņa Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" atklāj iepriekš nezināmas detaļas par abu laulības izjukšanu. 

Sauliete atklāj: lai arī abu laulība tika oficiāli šķirta pērnā gada 3. decembrī, viņa jau pirms trim gadiem sapratusi, ka vēlas šķirties. 

"Mēs jau tā kā mēģinājām, bet atkal ir tas, ka nevajag melot sev! Tu it kā mēģini, bet mēģini tāpēc, ka "laikam vajag saglābt visu", "laikam jau būs smuka tā ģimene", "tā ir pareizi..." Bet kas ir pareizi? Būt tur, kur tu negribi būt? Tas, man liekas, ka nav pareizi," atklāj Sauliete.

"Tad, kad tu negribi būt kaut kur, tu paliec nelaimīgs un dari nelaimīgus visus pārējos. Es savā galvā biju pieņēmusi lēmumu jau pirms trīs gadiem. Ir ļoti grūti izdarīt to soli - lēmums ir, bet solis nav. Es varēju vēl ilgāk vilcināt, bet es sapratu, ka man jau ir 35... Viss, viss! A kad tad? 50 gados? Jo pienāks tas brīdis, ka viņam arī apniks, ka es visu laiku esmu neapmierināta un man viss nepatīk," skaidro simpātiskā gaišmate.

Viņa turpina: "Tās [attiecības] jau nebija mocības, es pat neteiktu, ka tās bija kaut kādas neizdevušās attiecības. Viss bija izdevies, bet vienkārši... tās beidzās!

Beidzās tajā brīdī, kad mīlestība beidzās.

Un tu mēģini trīs gadus, un tā nenāk atpakaļ... Nevajag mocīt sevi, citus."

Kā zināms, Katrīne un Kaspars apprecējās 2008. gadā. Abi ir vecāki divām meitām - Kortnijai un Kerijai. 

Šobrīd Sauliete ir jaunās attiecībās ar pilotu Pēteri Vasiļevski. Tāpat tiek mēļots, ka Kaspars Saulietis sācis attiecības ar basketbolista Jāņa Timmas bijušo sievu un dēla māti Sanu Timmu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu