"Summer Sound" organizators par gaidāmo auto festivālu Spilves lidostā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Uldis Pabērzis
Uldis Pabērzis Foto: publicitātes

Iedzīvotāji palīdz māksliniekiem ārkārtējās situācijas laikā, arī apmeklējot šobrīd salīdzinošai mazā skaitā notiekošos pasākumus, uzsvēra festivāla "Summer Sound" organizators Uldis Pabērzis. Jau 11. jūnijā notiks "Summer Sound" komandas organizētais autokoncerts Spilves lidostā, kur uzstāsies grupas "Labvelīgais tips", "Astro’n’out", "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Rīgas Modes".

"Apmeklējot autokoncertu, cilvēki varēs atbalstīt ne tikai māksliniekus, kuri saņems honorāru, bet arī tehnisko risinājumu uzņēmumus. Tas ir dubults ieguvums - cilvēki var noklausīties koncertu un dot māksliniekiem arī atspaidu," sacīja festivāla "Summer Sound" organizators.

Kā pieļāva Pabēzis, skatoties pēc biļešu pārdošanas apjomiem, gaidāmais pasākums būs lielākais autokoncerts, kāds līdz šim ir noticis.

"Domāju, ka šis cilvēkiem šķiet kā interesants piedzīvojums. Tas zināmā mērā ir vēsturisks brīdis, kas, cerams, vairs nekad neatkārtosies. Bet cilvēki varēs atcerēties, ka bija tāds 2020. gads, kad, atrodoties automašīnā, notika minifestivāls ar četru pašmāju grupu uzstāšanos," sacīja Pabērzis.

Festivāla "Summer Sound" organizators uzsvēra, ka, viņaprāt,

koncerta baudīšana automašīnā nevar aizstāt klātienes koncertus, kas noris ciešā kontaktā starp auditoriju un mākslinieku. Arī autokoncertiem ir sava specifika - gan savi plusi, gan arī mīnusi, viņš teica.

Gatavojoties pasākumam, tā rīkotāja aicina apmeklētājus ņemt vērā, ka koncertā varēs ierasties tikai ar vieglajām un apvidus automašīnām, un kopskaitā vietas pietiks līdz pat 500 automašīnām.

Labākai redzamībai koncerta teritorijā tiks nodrošināti vairāki videoekrāni, bet grupu muzikālo izpildījumu varēs baudīt īpaši izdalītā radio frekvencē automašīnu skaļruņos.

Autokoncerta laikā automašīnu atstāt būs ļauts tikai tad, ja būs nepieciešamība apmeklēt labierīcības, kuras būs pietiekamā skaitā, novietotas drošā attālumā un tiks regulāri dezinficētas.

Automašīnā var atrasties viena persona vai vairākas personas no vienas mājsaimniecības. Biļešu skaits uz koncertu ir ierobežots. Iebraukšana koncerta teritorijā sākot no 16.30 līdz 18.00. Koncerta noslēgums - 23.00.

Pirms ierašanās pasākuma teritorijā cilvēki tiks aicināti iepazīties ar drošības noteikumiem un viņiem būs jāapņemas tos arī ievērot.

Biļetes uz autokoncertu var iegādāties tīmekļvietnē "aula.lv". Kā norādīts interneta vietnē, biļetes cena vienai automašīnai (cilvēku skaits nav būtisks) ir noteikta no 54 eiro līdz 87 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu