Māksliniece Linda Īstenā sākusi veidot izstādi ar nosaukumu "Iekšā"

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp

No 9. jūnija māksliniece Linda Īstenā trīs dienas, atrodoties galerijā "Look!" (Ģertrūdes ielā 62), veidos izstādi ar nosaukumu iekšā. Savu performanci un darba procesu Īstenā translē tiešsaistē - mākslas galerijas "Look!" sociālā tīkla "Facebook" lapā. Aplūko foto! 

Skatītāji varēs būt klātesoši izstādes tapšanas intimitātē. Radītie darbi no 12. jūnija būs pieejami publiskai apskatei.

Performances un izstādes koncepcijā ir meklējamas ietekmes no šī brīža aktuālākajiem virsrakstiem, vārdiem un vārdu savienojumiem, uzsvēra galerijas pārstāvji, norādot, ka māksliniece izmantos šo spriedzi, lai iedziļinātos sevī un apzinātos savu ķermeņa pretreakciju.

"Tikko veidotā mākslas darbu sērija būs pārsteigums gan māksliniecei, gan skatītājiem, jo tās nodomi un gala rezultāts tiks radīts caur neilgo, bet patstāvīgo dzīvi slēgtā telpā. Vārds "iekšā" ietver sevī daudzas metaforiskas nozīmes, kuras atklāsies tikai procesa laikā," skaidroja galerijas pārstāvji.

Izstādi atklās 12. jūnijā un tā būs skatāma līdz 27. jūnijam mākslas galerijā "Look!".

Galerijas pārstāvji aicina apmeklētājus izvērtēt laiku, kad apskatīt izstādi, piekodinot, ka galerijas telpās vienlaicīgi var atrasties ne vairāk, kā astoņi cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu