Repa varoņi "Singapūras satīns" laiž klajā "Blingus"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Singapūras satīns"
"Singapūras satīns" Foto: publicitātes

Pēc muzikāli veiksmīgi aizvadīta iepriekšējā gada, ilgākas radošās pauzes un klusēšanas grupa "Singapūras satīns" izdod dziesmu "Blingi" un izziņo brīvdabas koncertu Rīgā, Andrejsalā 3. jūlijā.

"Mēs bijām pazuduši, jo bijām noguruši, bet tagad esam atpakaļ no pankroka pie hiphopa. "Blingi" vēsta par sajūtām, kādas pārņem, pagarinot mūsu draudzeņu kredītlīnijas, jo mēs jums teiksim tā – tas nav nekāds lētais prieks. Iesakām ļoti rūpīgi izvērtēt savas iespējas, apņemot jaunu draudzeni," stāsta grupas dalībnieki.

Noskaties jauno video.

Kopā ar jauno singlu kolektīvs izziņo arī īpašu brīvdabas koncertu Andrejsalas teritorijā, kluba First un restorāna Naples krastmalā

"Singapūras satīns" ir Latvijas pēdējā laika populārākā hiphopa grupa, kura debitēja 2015. gada izskaņā, kad savā "YouTube" kanālā publicēja grupas pirmo miksteipu "Singapūras satīns Vol. 1". Tas vienas nakts laikā guva atzinīgu klausītāju un arī kritiķu vērtējumu par unikālo izpildījumu, satīriskajām lirikām un Latvijā neraksturīgo "laikmetīgo" skanējumu. Līdz šim grupa ir izdevusi divus studijas albumus, trīs miksteipus un vairākus singlus, bet dziesma "Piededzini man" kļuva par vienu no 2019. gada visvairāk spēlētajām dziesmām Latvijas radiostacijās un digitālajās platformās.

Šogad "Singapūras satīns" sāk sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu