DJ Rudd neuzmanīga braucēja dēļ lauzis plaukstu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
DJ Rudd
DJ Rudd Foto: LETA

Mūzikas producents DJ Rudd (Rūdolfs Budze) jau mēnesi staigā ar sasaitētu roku - kā izrādās, viņam ir plaukstas lūzums.

Kā vietnē "Instagram" atklāj Dj Rudd, negadījums noticis riteņbraukšanas treniņa laikā. "

"Aptuveni 12 gadus jauns pilsonis nogrieza ceļu man brīdī, kad traucos no pauguriņa kā Frūms. Puikam, par laimi, viss kārtībā. Nobrāzumi sadzīs, kauls gan jau saaugs, un ričuku noteikti salabos," atklāj producents.

"Bet visvairāk mani pārsteidza jaunskunga pirmā reakcija pēc sadursmes. Viņš neesot vainīgs. Manuprāt, baigi svarīgi ir ieaudzināt spēju uzņemties atbildību. Citādi mēs attopamies sabiedrībā, kurā neviens nekad ne pie kā nav vainīgs," secina viņš.

Nesen riteņbraukšanas negadījumā iekļuva arī dīdžejs Toms Grēviņš, salaužot roku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vonnegūta vārdiem - tā gadās. Agrāk par traumpunktu biju dzirdējis šausmu stāstus. Neko šodien tādu nenovēroju. Personāls darbojas ātri, profesionāli un laipni. Liels paldies viņiem par to! ??‍⚕️ Vakar riteņbraukšanas treniņa laikā Biķerniekos tiku pie plaukstas lūzuma. Aptuveni 12 gadus jauns pilsonis nogrieza ceļu man brīdī, kad traucos no pauguriņa kā Frūms ?‍♂️ Puikam par laimi viss kārtībā. Nobrāzumi sadzīs, kauls gan jau saaugs un ričuku @brukleneshop noteikti salabos. Bet visvairāk mani pārsteidza jaunskunga pirmā reakcija pēc sadursmes. Viņš neesot vainīgs. Manuprāt, baigi svarīgi ir ieaudzināt spēju uzņemties atbildību. Citādi mēs attopamies sabiedrībā, kurā neviens nekad ne pie kā nav vainīgs.

A post shared by DJ Rudd (Rūdolfs Budze) (@djruddmusic) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu