Ilvesa bijusī sieva skaidro, kā pavisam vienkārši zaudējusi vairākus kilogramus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Liis Treimann / Postimees

Divus mēnešus ilgais ārkārtas stāvoklis daudzviet pasaulē ietekmēja cilvēka ēšanas paradumus, liekot mazāk kustēties. Tomēr bija arī tādi, kas pašizolācijas laikā zaudēja svaru un kļuva pat aktīvāki. 

Bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa bijusī sieva Evelīna Ilvesa  atbalstītājiem par savām pārmaiņām pastāstīja tiešsaistes emuārā.

Tajā agrākā Igaunijas pirmā lēdija sacīja, ka viņa kopā ar draudzeni maiju bija pasludinājusi par veselības mēnesi.

Sievietes pastāstīja arī to, no kā gatavas atteikties savas veselības dēļ.

"Mēs vienojāmies, ka katru rītu svērsimies un pēc tam savā starpā dalīsimies ar rezultātiem. Reizi nedēļā tika reģistrēti arī ķermeņa apkārtmēru mērījumi. Katras dienas beigās stāstījām, cik soļu dienā noiets."

Sievietes vienojušās, ka katru rītu svērsies un savā starpā dalīsies ar rezultātiem. Reizi nedēļā viņas reģistrēja arī ķermeņa mērījumus, savukārt dienas beigas stāstīja viena otrai, cik soļu dienā noiets. 

Tādā veidā draudzenēm izdevies noturēt azartu un atbalstīt vienai otru. Lai gan pārāk daudz svara nebija iespējams zaudēt, ievērojami uzlabojās sieviešu veselība.

"Ja atsakāties no baltā cukura, miltiem un alkohola, jūsu veselība ievērojami uzlabojas. Mēs abas zaudējām septiņus kilogramus un 21 centimetru jostasvietā, kopumā mēs pieveicām vairāk nekā 624 tūkstošus pakāpienu," rakstīja Ilvesa. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu