Liamam Galaheram trešais numur viens albums trīs gados

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Liams Galahers
Liams Galahers Foto: @liamgallagher

Pēc 1996. gada skandalozās nepiedalīšanās grupas "Oasis" dzīvajā studijas koncertā "MTV Unplugged", bijušais Mančesteras grupas solists Liams Galahers (Liam Gallagher) ieguvis otru iespēju. Klajā nācis viņa paša solo koncerta akustiskais ieraksts, kurš pārliecinoši šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu. 

Galahera "MTV Unplugged" ir arī pirmais numur viens albums šajā sērijā kopā slavenā grandža kolektīva "Nirvana" koncertieraksta 1994. gadā.

Pašam Liamam šis ir jau trešais numur viens albums trijos gados. 2017. gadā virsotn iekaroja albums "As You Were", pēc diviem gadiem "Why Me? Why Not" un tagad "MTV Unplugged".

"Esmu pagodināts piedalīties leģendārajā ierakstā MTV Unplugged. Skaņa bija fantastiska, kā arī cilvēki, kas piedalījās. Ceru, jūs izbaudīsiet šo ierakstu tāpat kā es," preses paziņojumā rakstīja Galahers. 

"Official Charts Company" ziņo, ka Liama albums pārdošanas rādītājos apsteidzis visu top5 kopumā.

Albumu sākotnēji bija plānots izdot 24. aprīlī, taču tā izdošana aizkavējās koronavīrusa ierobežojumu dēļ, kas skāra arī vinila plašu ražotni.

Pirmajā nedēļā pārdotas 10 000 vinilplates.

Galahera uzstāšanās šajā koncertā sākas ar elektrizējošu atmosfēru gaisā un pirmajiem dziesmas "Wall of Glass" akordiem. Mūziķis izpilda spilgtākos skaņdarbus no savas solo karjeras, nepiespiestā gaisotnē, bez liekiem elementiem, tik vien ar trīs pavadošajiem vokāliem un stīgu aranžējumiem, ko izpilda Urban Soul Orchestra. Īpaši izceļams dziesmas "Gone" izpildījums.

Video: Liam Gallagher "Once".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu