"TikTok" zvaigzne paziņo, ka 12 gadu vecumā piedzīvojusi seksuālu uzmākšanos (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lorena Greja
Lorena Greja Foto: AFP/SCANPIX

Šā gada maijā "TikTok" zvaigzne Lorena Greja atklāja, ka viņa 12 gadu vecumā piedzīvojusi seksuālu uzmākšanos. Nu 18 gadus vecā sieviete atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc stāsta publiskošanas.

Greja ar savu pieredzes stāstu dalījusies tikai pēc tam, kad saņēma vēstuli no kādas personas, kura draudējusi izstāstīt par notikušo. 

Jaunā sieviete pēc sava stāsta izstāstīšanas saņēmusi virkni pozitīvu vēstuļu. "Man tas bija ļoti grūti, jo es nezināju, ko gaidīt. Un es baidījos, ka cilvēki mani uzlūkos citādāk. Nebiju tam gatava, tu nekad nevari būt. Tas bija grūti, bet, manuprāt, es to izdarīju vislabākajā veidā, kā pratu."

"TikTok" video viņa atklāja, ka uzmākšanās notikusi kāda cilvēka, kam viņa varēja uzticēties, pagrabā.

"Es nesapratu, kāpēc ar mani tas notika. Es jutos netīra, bezcerīga, salauzta un nevērtīga," atklāj daudzu jauniešu elks.

Lorena par vēlmi dalīties ar savu stāstu publiski nevienam neteica, pat vecākiem ne, taču viņu reakcija bija atbalstoša: "Mani vecāki ar mani ļoti lepojās."

Tāpat viņa piebilst, ka pret varmāku nav vērsusies varasiestādēs. "Es to tolaik nedarīju, jo tas nešķita pareizi manam dziedināšanas procesam."

Bet viņa zina, ka varasiestāžu informēšana "var palīdzēt un būt pareizais lēmums citiem [seksuālās vardarbības] upuriem".

Arī toreiz viņa nevēlējās informēt varasiestādes, jo viņas vecāki nekad ne ar ko tādu nebija saskārušies un nebija droši, kā rīkoties: "Laikā, kad es to izstāstīju [vecākiem], bija pagājuši jau pāris mēneši. Es vienkārši vēlējos dzīvot tālāk."

Lorenai ir vairāk nekā 60 miljoni sekotāju sociālajos tīklos. Pēc dalīšanās ar savu stāstu daudzi viņas sekotāji nākuši klajā ar savu pieredzi. Tas parāda, ka "tu nekad nevari zināt, kas notiek citu dzīvē".

"Esmu priecīga, ka varēju kādam palīdzēt dalīties ar savu stāstu, jo tas ir kaut kas tāds, kas notiek ar daudziem cilvēkiem," lepna ir viņa.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu