Kristīne Opolais atklāti par šķiršanos no Andra Nelsona (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Opolais
Kristīne Opolais Foto: Evija Trifanova/LETA

Operdziedātāja Kristīne Opolais intervijā žurnālam "Santa" atklāti runā par šķiršanos no bijušā vīra un meitas tēva, diriģenta Andra Nelsona.

"No vienas puses, protams, žēl, ka mēs neesam klasiskais variants, kad divi cilvēki nodzīvo kopā līdz mūža galam. Visiem jau to gribas, un vienmēr žēl, ka neizdodas noturēt attiecības.

Visiem tas nav iespējams.

(..) Svarīgi arī dzīvot laimīgu dzīvi un būt godīgiem. Ja cilvēki būtu līdz galam godīgi pret sevi, atmestu bailes, pieraduma sajūtu, ticu, ka varbūt tikai kādi divdesmit procenti paliktu kopā," žurnālam "Santa" skaidro Opolais.

Viņa turpina: "Skaidrs arī, ka mainās pati mīlestība. Reizēm kaut kas starp cilvēkiem pazūd. Ja mīlestība ir, tad jau cilvēki nešķiras. Bet, ja tā pazūd, tad kāpēc palikt kopā? Bērnu dēļ? Nevar jau arī zināt, kā bērnam ir labāk: redzēt, ka starp vecākiem nav īstas saiknes, vai tomēr – ka abi ir draudzīgi, brīvi un priecīgi."

Tāpat viņa piebilst, ka ar bijušo vīru ir saglabājuši civilizētas attiecības un viņam ir labs kontakts ar meitu. "Un mēs jebkurā gadījumā esam ģimene uz mūžu," tā Opolais.

Atgādinām, ka 2018. gada 27. martā kopīgā paziņojumā savās mājaslapās operdziedātāja Kristīne Opolais un diriģents Andris Nelsons pavēstīja par šķiršanos.

Pāris informēja, ka arī pēc septiņus gadus ilgās laulības izjukšanas abi turpinās gan strādāt kopā, gan audzināt meitu Adrianu Annu.

Kā zināms, pāris salaulājās 2011. gada pavasarī, bet savu pirmdzimto sagaidīja tā paša gada decembrī.

Pašreiz Opolais ir attiecībās ar čīliešu tenoru Džonatanu Tetelmenu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu