Pašmāju modīgākās dāmas demonstrē aktuālākās saulesbrilles

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 19. jūnijā, vairākas sabiedrībā pazīstamas stila noteicējas apmeklēja populāra briļļu ražotāja šovrūmu Rīgā, lai iepazītos ar slavenu modes zīmolu saulesbrillēm. 

Viesu vidū bija tādas modes dāmas kā DJ Maija Rozīte-Krištopane un Liene Stūraine, "L’Officiel Baltic" redaktore Līga Zemture, modes dizainere un stiliste Dace Bahmane, modele Sintija Seļicka, blogeres Alīna Kellere un Elizabete Gorina. Viesi vienbalsīgi piekrita, ka saulesbrilles ir viens no pieprasītākajiem stila aksesuāriem, jo lieliski papildina tēlu vai tieši pretēji darbojas kā akcents.

Šajā vasarā aktuālākās saulesbriļļu tendences ir kantainas retro formas, smalkas metāla detaļas un dabas toņi no zemes brūnajiem līdz sūnu zaļiem gan rāmjiem, gan lēcām.

Lēcas un rāmji monohromos toņos ir atrodami vairāku zīmolu kolekcijās, kā arī nemainīga klasika ir tumšas lēcas. Liela uzmanība tiek pievērsta detaļām – briļļu kājiņām ar ziedu izgriezumiem un zīmola logo. Iepriekšējās sezonās aktuālā logo mānija ir saglabājusies, taču šosezon logo ir kļuvuši daudz izsmalcinātāki un mazāk uzkrītoši. Aktuāli ir arī caurspīdīgi rāmji, kā arī maskas formas saulesbrilles, kas atgādina slēpošanas brilles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu