Latvietis, kurš sajūsmināja Eltonu Džonu, atklāj, ko abi pārrunājuši (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/rbalanas, Reuters/Scanpix/TVNET kolāža

11. jūnijā britu mūziķis Eltons Džons vietnē "Instagram" publiskoja video, kurā latviešu vijolnieks Roberts Balanas vijoles izpildījumā spēlē dziesmas "I'm Still Standing" kaverversiju. Nu latvietis atklāj, kā jūtas pēc šī notikuma. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" Roberts skaidro, ka video tapa maija sākumā un šo skaņdarbu bija iecerējis atskaņot Karaliskās mūzikas akadēmijas Reģenta pasākumā kā pārsteigumu pašam Eltonam Džonam un pārējiem viesiem. Lai arī pasākums Covid-19 dēļ tika atcelts, Roberta video tika pamanīts.

Kā skaidro Roberts, ar viņu sazinājās Eltona Džona komanda, kura lūdza atļauju publiskot video paša Eltona Džona sociālajos tīklos. 

Dienu vēlāk Eltons Džons pats personīgi sazinājās ar Robertu. Uz jautājumu, par ko abi runāja, Roberts atbild: "Parunājām par mūziku, dzīvi, mūsu abu pieredzi, studējot Karaliskajā mūzikas akadēmijā, kā arī par iespējamu tikšanos, kad pandēmija būs pierimusi."

Pēc šī notikuma vijolnieks ir saņēmis ziņas no vairākiem aģentiem, ierakstu kompānijām, kā arī koncertu organizatoriem. Tāpat arī audzis Roberta sekotāju skaits sociālajos tīklos. 

Atgādinām, ka Eltons Džons pie publiskotā video rakstīja: "Es nesen saņēmu video no Roberta un nodomāju, ka tas ir tik fantastisks, ka man ar to jādalās. (..) Esmu priecīgs, ka ierakstīji un atsūtīji man šo video! Ceru, ka kādu dienu satiksimies un es klātienē varēšu dzirdēt tavu uzstāšanos."

Uz augšu