Andris Kivičs un Viesturs Rudzītis tviterī apmainās "laipnībām" (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

2. jūlijā pie skatītājiem nonāk skandalozā mūziķa Andra Kiviča raidījuma "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču" jaunākā epizode, kuras viesis ir psihoterapeits Viesturs Rudzītis. Tiesa, psihoterapeits pameta raidījumu. 

Kā liecina jaunākās epizodes kaceklis, Rudzītis pamet raidījumu, pamatojot savu lēmumu ar to, ka abu saruna notikusi ilgāk, nekā sākotnēji paredzēts. "Jūs ielaužaties manā laikā! Kas notiek? Mēs sarunājām - mēs runāsim ilgākais stundu. Cik mēs runājam tagad?" - video noskaities ir Rudzītis.

Video aprakstā Kivičs vēsta: "Pārtērējām trīs (!) minūtes no atvēlētā laika, taču Rudzīša kungs sarunu turpināt atteicās. Kad lūdzu paskaidrot, kāpēc tāda kalibra psihoterapeits publiski apsaukā Kiviču un sarkastiski izsakās par Lieni, par pamatu ņemot baumu lapas un "cik sapratu" un "kaut kur dzirdēju"."

Pēc kacekļa publiskošanas Viesturs Rudzītis vietnē "Twitter" rakstīja: "Diemžēl tas vairs nav tas jaukais Andris Kivičs, kuru savulaik iepazinu "Rampas ugunīs". Meli, neieklausīšanās, manipulācijas un izmisīgi narcistiska cīņa izpelnīties aplausus par savām kļūdām. Maigi sakot. Skatīsimies, ko ta puisis samontēs."

Uz Rudzīša komentāru protams, reaģēja arī pats Kivičs: "Neuztraucies, Viestur, tu ar savām mūžīgajām pretrunām un nespēju atbildēt uz elementāriem jautājumiem par reālo dzīvi pats izvedi sevi uz tīriem ūdeņiem. Redz, mani nevar paņemt ar hipnotiski mierīgu tembru un atstrādātām frāzēm, jo es dzirdu SATURU. Jāmontē, starp citu, nebija nekas."

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu