Ceriņu pāris skaidro, kāpēc kļuvuši neaktīvi sociālajos tīklos (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Populāro TV personību Leldes un Aivja Ceriņu dzīvei sociālajos tīklos seko tūkstošiem interesentu, kuri nu pamanījuši - pēdējā laikā iedvesmojošais pāris fanus “Instagram” arvien retāk priecē ar savas privātās dzīves jaunumiem.

Viesojoties Naura un Aijas Brikmaņu veidotajā sarunu šovā “Ģimenes sarunājas”, kas pie ReTV un STV Pirmā! skatītājiem nonāks jau šonedēļ, Ceriņu pāris atklājis - līdz ar meitiņas Adeles piedzimšanu krasi mainījusies viņu virtuālā dzīve un tehnoloģiju lietošanas paradumi.

Viņi neslēpj, ka šobrīd ietur sava veida detoksu no sociālajiem tīkliem un interneta, visu uzmanību veltot meitiņas audzināšanai.

“Mums gribas būt ļoti klātesošiem. Un tas ir galvenais, ko apsolījām viens otram. Šis lēmums pienāca brīdī, kad Adele piedzima, jo mēs tik ļoti gribējām būt kopā ar viņu,” saka Lelde.

Sievai pievienojas arī Aivis, atklājot, ka, esot kopā ar meitiņu, pāris mobilos telefonus neizmantojot vispār – tie stāv nolikti kaut kur plauktā un paņemti vien tad, ja ir kāds neatliekams zvans.

Tāpat Lelde pastāsta, ka kļūšana par mammu ietekmējusi arī sekotāju interesi par viņas dzīvi sociālajos tīklos. Meitiņas gaidību laikā Lelde savā “Instagram” kontā bieži ievietojusi bildes, kurās redzams viņas puncītis, un dalījusies ar sievišķīgām sajūtām, kā rezultātā krasi mazinājusies vīriešu auditorijas interese par TV personības dzīvi. Turpretim sekotāju loku palielinājušas jaunās māmiņas. Un, kā raidījumā smej Aivis, viņam par šo tendenci esot liels prieks.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu