Kašers atklāj kāzu plānus ar mīļoto vīrieti (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Nesen tapa zināms, ka multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) saderinājies ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Nu viņš intervijā "Pa. Cēlums" pastāstīja par skaisto bildinājumu un to, kādas kāzas abi iecerējuši.

Sarunā ar raidījuma vadītāju Unu Ulmi Kašers atklāj, ka nevēlējās gaidīt, kad viņu bildinās, tāpēc īpašo notikumu organizējis pats. "Es sapratu, ka šo cilvēku mīlu, un es vēlējos to kaut kā nostiprināt. (..) Man likās, ja ir, tad kāpēc kaut ko gaidīt?" - saka Kašers, kurš neslēpj, ka tieši pandēmijas laikā abu jūtas nostiprinājušās. 

Kašers piebilda, ka kopā ar savu mīļoto vīrieti vēlas būt par karoga nesējiem LGBT kopienai, tādēļ regulāri publiski abi dalās ar mīļiem kadriem, lai panāktu to, ka Latvijā mainās attieksme pret homoseksuāliem pāriem. 

"Mēs esam plānojuši, ka tas varētu notikt nākamajā gadā, ir jau nolikts konkrēts kāzu datums, izdomāts, ka tā būs Dānija, Latvijā tad būs ballīte. Ir jau padomāts par to, cik jānoliek nauda katru mēnesi, lai būtu tās sapņu kāzas, par kurām mēs sapņojam. Tas ir tāds plānveida pasākums," atklāja Kašers. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu