Latviešu modele Ieva Lagūna atklāj labāko padomu, ko viņai devusi Naomi Kempbela (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP, REUTERS/SCANPIX/TVNET kolāža

Pašmāju supermodele Ieva Lagūna, viesojoties Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous", atsauca atmiņā kādu ballīti, kurā saņēmusi ļoti vērtīgu padomu no supermodeles Naomi Kempbelas.

Lagūna intervijā apsprieda finanšu jautājumu un sacīja, ka modeles karjeras sākumā nepievērsa uzmanību naudas plūsmai, ko pati nožēlo. "Tu tik raiti strādā, ka tev nav laika pat īsti sekot. Es arī atzīšos, viens no maniem feiliem ir tas, ka neesmu sekojusi līdzi [finansēm]. (..) Bet es koncentrējos tam, ko pārzinu, tam, ko es spēju darīt.

Es strādāju ļoti raiti vienu brīdi, man nebija jāsatraucas, man bija iekrājumi. Es pat nedomāju uz priekšu, vai man būs vai nebūs.

Man ir liela pateicība manam bijušajam puisim, jo viņš bija finanšu speciālists, un viņš mani izglītoja šajā jomā un ieteica, kā pārvaldīt finanses, kā investēt," saka Lagūna.

Taču pateicību viņa ir parādā arī Kempbelai. "Es atceros bija viena ballīte, kur Naomi Kempbela sēdēja man blakus un mēs runājam, un viņa saka: "Meitenes, tikai esiet gudras! Soma ir skaisti, kurpes ir skaisti. Viena, divas... Nu, pietiek! Domā par savu nākotni! Atliec [naudu]! Izdomā kaut kādu procentu, kuru tu esi gatava tērēt," intervijā stāsta Lagūna, kura joprojām klausa padomam un rūpīgi rīkojas ar naudu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu