"Glee" zvaigzne pirms noslīkšanas izglābusi četrgadīgo dēlu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

13. jūlijā Piru ezerā tika atrasts pazudušās aktrises un seriāla "Glee" (Radīti skatuvei) aktrises Naijas Riveras līķis. Kā nu noskaidrojies, sievietei pirms noslīkšanas izdevies izglābt un iecelt laivā savu dēlu.

Jau vēstījām, ka Rivera noīrēja laivu, lai kopā ar četrus gadus veco dēlu dotos izbraucienā pa ezeru Kalifornijā. Zēns tika atrasts viens pats laivā, tērpts glābšanas vestē. 

Riveras dēls izmeklētājiem pastāstīja, ka māte iecēlusi viņu atpakaļ laivā, pēc tam puisēns redzējis, kā viņa pazūd zem ūdens. 

"Viņai acīmredzot bija pietiekami daudz enerģijas, lai ieceltu dēlu laivā, bet nepietika enerģijas, lai glābtos pati," preses konferencē sacīja apgabala šerifs. 

Māte un dēls bija devušies peldēties, kas bija atļauts tajā ezera daļā, sacīja šerifs. Sievietei mugurā nebija glābšanas vestes. 

Izmeklētāji uzskata, ka Rivera noslīka nejauši un, visticamāk, viņas ķermenis bija iepinies ezera zālēs vairākas dienas, pirms uzpeldēja. 

Rivera plašāku atpazīstamību ieguva seriālā "Glee" ar Santanas Lopezas lomu. Viņa seriālā filmējās no 2009. līdz 2015. gadam.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu