Noskaties jauno "pienvedēju" videoklipu "Pacelties"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Grupai "Pienvedēja piedzīvojumi" sadarbojoties ar Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma studentu Arvi Belovu, tapis videoklips grupas jaunākajā albumā "Nelaiks" iekļautajai dziesmai "Pacelties".

Klipa autors dziesmas video veidojis kā kvalifikācijas darbu.

"Viens no pirmajiem uzdevumiem bija atrast kādu sev interesējošu mūzikas grupu. Pamanīju, ka tieši ap pēdējā kursa sākumu “Pienvedēja piedzīvojumi” ir izdevuši jaunu albumu, uzreiz devu ziņu Pēterim (grupas bundziniekam Pēterim Lundem), ka vēlos taisīt klipu dziesmai "Pacelties"," stāsta Arvis. "Pēteris pārsteidzoši ātri atbildēja, un es sāku ģenerēt idejas klipam. Galvenā ideja, ar kuru strādāju, bija atspoguļot gan grupas performanci, gan aktierus, kuri izlaužas no garlaicības un apātijas, sekojot līdzi skaņdarba progresivitātei. Uzrunāju gan draugus, gan arī cilvēkus sociālajos tīklos par piedalīšanos klipā."

Pati filmēšana aizņēmusi dažas dienas, kā arī pēcapstrāde ritējusi diezgan ātri.

"Apzinos tagad, cik apjomīgs darbs ir producentiem, režisoriem, lokāciju menedžeriem un pārējai filmēšanas komandai. Šis klips tapa vairāk patstāvīgi, taču esmu pateicīgs pasniedzējiem Ivaram Tontegodem un Laurim Ābelem par palīdzēšanu attālinātajās mācībās paralēli klipa uzņemšanai," atzīst klipa režisors.

Noskaties video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu